biriciginannesi Benimde üçüncü gebelik canm ilk kızım 7 yaşında ikinci kızım 5 yaşında buda 5+1 sağlıkla gelsin inşallah buda
ikiprensesannesi___ Elif21 teşekkür ederim daha bilmiyorum cinsiyeti, 🥲erkek dediler 16 haftada 20 . Haftada kız dediler sonra bacaklarını toplamış öyle bekliyorum 😁
Elif21 Sinem21 kocama güveniyordum ben güvenmemek lazmmş 😊💕 ama nasibi varmış demek sağlıkla gelsin 😊💕
QueenBahar_ Elif21 selam canım bizimde 3 üncü gebelik doğum 28 hafaya giriyorum bn 💙 Sağlıkla kucağına alırsınız inşallah bebeğinizi ❤️
ebru63 ikiprensesannesi___ ay ciddimi 🤭 diyordum onu tekrar yerim ilkinden sonra yedim kesince hamile kaldım bundada ilaç biraz zorluyordu diye spiral taktırdım 1 yıl olmadan hamile kaldım
ikiprensesannesi___ ebru63 yaa demek ki nâsibi varmış Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
ebru63 TKumsall benimde araları çok az oldu 2 ci biz dedik 2 yaş olsun arada oğlum 4.5 yaşında kızım 1.5 yaşında bunla.kiz arası 19 ay olucak 🤭
TKumsall ebru63 benim oğlan 25 aylık kız 8buçuk aylık ikiside erken doğum olmuştu sağlık sorunlarım da var inşallah sağlıkla kucağıma alırım sonra başka korunma yöntemleri bulmam gerek 😅 inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende