28nisan esralgn farklı oluyormuş öyle duydum etraftan hep kuzum ama benim cinsiyet belli değil daha. Sadece kıza benzetiyorum ama net değil dedi doktorum
pinaracer Esosiko evet evet bende hatta başlarda göbek kalınlığından alt muayneden ultrosona giriyordum sendede öyle oldu mu
28nisan esralgn kemik yapısına göre diye bişey belirtmedi sadece benzettim dedi ama genelde etrafta duyduğum kemik yapısına göre benzetiyorlar dediler.
28nisan esralgn evet çünkü etrafımda çoğu kişide yanılma olmuş detayliya kadar sürekli farklı söylemişler ama hazırlıkta yapmak lazım malum fiyatlar uçuyor. Hayırlısı bakalım
nisakayas Ben şuan 22+6 ikiz. 15. haftada mide bulantılarıyla meşguldüm.. ama normalde de midesi hassas biriyim ve ikiz oldugundan fazla oldu. Rahim genişlediği için kasık ağrın olabilir. kendini bol su içmeye alıştır:) ve lütfen sık sık ayakalrını uzat
ebruu060619 23041988 konuştum bugün ebeyle 20. Haftada daha net duyuyoruz dedi bizde ki cihazlarla bende acile gittim elhamdülillah herşey yolundaymış
ebruu060619 pinaracer evet evet bakılıyor ama bugun ebe 20. Hafta itabari ile çok daha net duyuluyor dedi bizdeki cihazla
Esra-4151 Melisssa3 sulu akıntı bende de var ve çok stres oldum doktora bi kaç kere gittim acaba bebeğin suyu mu diye görünce rahatladım sizin yoğun mu oluyor benim bazen beyaz sarı akıntıyla geliyor bazen su gibi 2 3 damla şeklinde otururken bi sorunum yok genel gün içinde dışarı çıkarsam biraz artırıyor acile gittim doktor bebeğin suyu iyi dedi vajinal muayene yaptı bi sorun yok dedi ama işte içim hiç rahat etmiyor
Melisssa3 Esra-4151 gebelik akıntısı dedi doktorum normal dedi birde ben progestan fitil kullanıyorum geceleri onunda etkisi olabilir dedi çok şükür kızımla gayet iyiyiz💕