seher_3590 28nisan Yaa bu benzetme kelimesi cok saçma değil mi banada benzettim ama kesin değil dedi nasıl oluyor anlamadım 😃
28nisan seher_3590 bencede ama sanırım bacak arasını görmeden kemik yapısına göre tahmin ediyorlar :) benimkinin pozisyonu da çok güzeldi ama söylemedi yine de hatta 5 aydan önce söylemem bile dedi 😅
gokceaytekin Biz de yarın öğrenicez cinsiyeti kızlar ikinci gebeliğim çok heyecanlıyım bir oğlum var 5 yaşında bakalım hayırlısı
Annis7 kalbimmmmmmmmmm ben 12. Haftaya kadar sadece folik asit kullandım. 12. Haftadan sonra multivitamine başladım 14. Haftada kanım biraz düştüğü için demir ve d vit de başladı. Sizin haftanız küçükmüş daha 12. Haftadan sonra sorarsınız yine hekiminize
Annis7 Esosiko Amin inşallah. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
ebruu060619 23041988 ya bende hissediyor gibiyidim iki gündür karnım yumuşadı hissetmiyor gibiyim biraz korku aldı beni, sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlicem içim rahatlasın diyee
pinaracer Esosiko zaten göbeğim vardı benim genel her yeri jöle gibi orası biraz daha sert sizde nasıl
Esosiko pinaracer bende de göbek var ama alt karın kısmında dolgunluk hissi var hareket ederken özellikle
ebruu060619 pinaracer evet evet bakılıyor ama bugun ebe 20. Hafta itabari ile çok daha net duyuluyor dedi bizdeki cihazla
aprilbaby Esosiko mide bulantım azaldı ama bitmedi malesef. Kasık ağrısı oluyor arada akşamları şişkinlik oluyor
pinaracer Esosiko evet evet bende hatta başlarda göbek kalınlığından alt muayneden ultrosona giriyordum sendede öyle oldu mu
gamzadgnc Esosiko mide bulantısı biraz azaldı bel ağrısı var ve iki tarafta da arada kasık ağrısı var
seher_3590 28nisan yani bilemedim kemik yapısına göreyse benim bebeğim iri ve önden gidiyor ikilemde bırakmakta hoş değil 😃
28nisan Esosiko gerçekten öyle bı de ilk olduğu için tecrübesizlikte var haliyle. Gerçekten bu göğüs hassasiyeti berbat etti 2 gündür beni ve hala geçmiyor. Doktoruma gideceğim olmazsa
23041988 @ebruu060619 o korku bendede var yaaa dogurana kadar o oluyor yaa kaç hafta da bakıyor saglık ocagı kalp atışına
ebruu060619 23041988 konuştum bugün ebeyle 20. Haftada daha net duyuyoruz dedi bizde ki cihazlarla bende acile gittim elhamdülillah herşey yolundaymış
28nisan seher_3590 benimkide önden gidiyor ve dediğim gibi pozisyonu da çok netti ama sanırım tam emin olamadı bekleyeceğiz bakalım 😅