seda91 Sirinsirin tesekkur ederim ben oda süsü istemiyordum sadece fotograf istiyordum ozaman istedigim gibi olucak
mucizembenimmm AyberkznurTokaka cnm bende oraya gidiyorum özlem hanıma senin doktorun kim memnun musun
AyberkznurTokaka mucizembenimmm ben kordonda Mete beye gidiyorum ama Doğum orda Mete beyden gayet memnunum ama kaç haftalık hamilesin
mucizembenimmm AyberkznurTokaka ben 5 haftalık hamileyim doktorumu çoktandır tanıyorum iyi ama hiç konuşmuyo değiştirmeyi düşünüyorum çok ilgili değil
Melikesii mucizembenimmm ben doktorun güler yüzlüğüğü herşeyi anlatması sürekli ulaşıyo olmam herşeyini beğendim gerçekten bir dost gibi ilgileniyor 🤗
MKA Bizimde son haftamız çınarlıda Güngör Bey e gidiyoruz gayet memnunum şu aşamaya kadar tecrübesinden dolayı kendisini seçtik doğum ücretide 2050 tl kızlar. 😊
snmacan snmacan kızlar kusuruma bakmayın biraz geç cevap veriyorum. Ücretleri net bilmiyorum ama doğum paketiniz olan bir özel sağlık sigortanız varsa Kent hastanesinde rahat ederseniz. Genelde Anadolu sigortalı ve Allianz sigortalı olanları gördüm hamile ve doğum yapanlar olarak.. bir sonraki kontrolümde gidip soracağım bunları size de iletirim yine Emineanltrk Burcuckc SerenKavakl
Sirinsirin EbruHcsnmz ilk doktorumdu 6. Haftamda gitmiştim. Sonra 10. Hafamda gittim ve değiştirdim. Eşi Mustafa alihanoğlu’nu araştırın derim. Egepol aşırı kalabalık bir de.. nerde oturuyorsunuz bilmiyorm ama can hastanesi yada çınarlıyı tavsiye ederimmm