Betbet Seliinn canim ben bugun gorustum hastaneyle 1.600 normal dogum fiyati topuk kani,isitme testi falan dahil dedi susleme ve 3 poz fotografla beraber. Daha fazla fotograf istersen fotografcilari var ust katta ayrica fiyat aliyorsun bu seklde yani
Seliinn Betbet Canım benim teşekkür ederim valla Allah razı olsun 2 hafta sonra gidicem bende anca o zaman konuşabilirdim fiyatı,unutmamışsın çok sevindim tekrar teşekkürler 🤗🤗
Merveer Aslimutlu merhabalar cinarli resat bey e gidiyormussunuz sanirim. Doktorumu degistirmeyi dusunuyorum.. Doktordan hala memnunmusunuz ve dogum ucretleri hakkinda bilginiz varsa paylasirsaniz com sevinirim🤗
Merveer ErsiNuray merhaba Resat beye mi devam ediyorsunuz acaba? Doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Resat beyde aklimda olan doktorlardan. Memnun musunuz?
ErsiNuray Merveer bn ilk 1 defa gittm memnun kaldm ackliyor herseyi ilgleniyor haftaya tekrar randevum var. Gideceksen eger erken al randevu bn ilk alnca 1 ay sonraya buldm canm
anneninbiri Benim doktorum kent hastanesinde 10 bin sezeryan 12 bin normal ama benim özel sigortam var büyük kısmını karşılıyor ilgi alaka gerçekten süper 👍
Gulbahar3570 Alinmavi ben orada çalıştım 2 yıl. Aylin hanım gerçekten çok iyi bi doktor, çok iyi bi seçim olmuş. İzmir içinde olsam bende kesin ona giderdim ama ta Karaman’dan maalesef 🙁
Alinmavi Gulbahar3570 ben gecen hafta dogum yaptim normal dogumla. Gercekten cok ama cok zor bir dogum oldu ve Allahima binlerce sukur ikimizde sag salim kurtulduk. Ben bir kere daha ve bu sefer cok net ne kadar dogru bir tercih yaptigimi anladim. Kadin bosuna butun izmirde ün salmamis. Aylin hanim ve ekibi devlestiler gozumde. Hastanedeki herkes o kadar destek oldu ki 12 saatik dogum ve sonrasinda 24 saatlik musahade suresinde cok memnun kaldim. Temizlik personelinden butun ebe ve hemsirelerine kadar. Ama hepsinden onemlisi dogumda elbirligiyle ikimizi de sezeryansiz kurtardi aylin hanim. Benden cok efor sarfetti nerdeyse. Gozum kapali herkese tavsiye edebilirim artik.
Gulbahar3570 Alinmavi keşke orada olsaydım valla sevindim adına canım Rabbim uzun ömürler nasip etsin
Fhmekrm ErsiNuray sormadan bile herşeyi haftana göre anlatan bir doktor ilaçlarını da söylüyor yada zamanı geldiğinde yapılması gereken tahlilleri de kendisi söylüyor bir önceki randevusunda aydınlatıcı bir doktor yine de kafana ne takılırsa sen sor en doğal hakkın
seda91 Merhaba herkese Egepolde doktorumuz disardan geldiğinde ne kadar ucret isteniyor bilen var mi? Bir de pakete neler dahil
Sirinsirin seda91 bayan fotoğrafçı,bir gece yatış,doğum 1950₺ Eğer kapı süsü ve yatak süsü istersen ek 300₺ daha ödeniyormuş. Normal oda tabii bu,suit oda isterseniz ki o da çok geniş değil ek olarak 300₺ daha. Bir de kendi doktorunuzun ücreti var ..
seda91 Sirinsirin tesekkur ederim ben oda süsü istemiyordum sadece fotograf istiyordum ozaman istedigim gibi olucak