Goldgirl 10 eylül son adet adet gecikmesi 7 gün yaşadım 7 gün boyunca testler negatifti 17 ekimde cuma günü sabah test yaptım Cuma sabahı test negatifti Kan verdim sağlık ocağında hemen Cuma akşamk test yaptım tekrar pozitif çıktı Ama bu sefer kan negatif çıktı Cuma sabah beta 0.2 negatif İki gün bekledim Pazartesi yani dün beta 4.75 çıktı Kimyasal gebelik mi yada geç döllnememi bu değer bana yeterli gelmedi gibi ya
Baklavaseverim Goldgirl 5 üstü gebelik sayılır ama bakalım 2 gün sonra sen tekrar kan ver belki geç döllenmedir
CEKAS Goldgirl benim de sat 10 Eylül. 16 Ekim’de negatifti idrarda. 18 Ekim’de gölge vardı, 20 Ekim’de çift çizgi oldu. 22 Ekim’de kan verdim bhcg 168 çıktı. Sizde de geç ovulasyon olabilir, bugün verdiğiniz kan tahlili ile kesinleşir.
Cekonomiiisstt Şu an kimyasal demek için çok erken beta artış göstermiş ama önemli olan düzenli artması 2 gün sonra kan verin geç döllenmedir belkide 🤷🏻♀️ Rabbim gönlünüze göre versin 🌸
Busranur_mnts Goldgirl bugün çıkan kan sonucu yükselmişse gebelik vardır canım kanda takip edersinhaber ver merak ettim 🥰
tanemm19 Mrszeyna şimdi baktım bende evet başka bir postta hamile olduğunu yazmış kalp atışı için gidicem yazmış profilinde gördüm
Goldgirl tanemm19 evet canım hamileyim ama şuan benim kafamı karıştıran kimyasall gebelik mi bu diye zaten çiçeğim diğer posttada belirttim daha henüz doktora gitmediğimi ve kalp atışını duymak için beklediğimi son adet tarihime göre olan gebelik haftamı yazdım uygulamada yazan ama kafamı karıştıran noktada zaten haftama göre beta durumu bu durum geç döllenmeme mi yoksa kimyasal mı bunun stresi içindeyim sizlerdende bilgi almak için yazdım burayada
hdjdkk Merhabalar ben de bir şey sormak istiyorum yeni üye oldum sormak istediğim soru için ama post açamadım konuyu görünce sormak istedim benim tüplerim bağlı adetime 10 gün varken kan testi yaptım beta hcg 0.100 çıktı bi ihtimal de olsa artar mı artmasını çok isterim çünkü bi bebek daha istiyorum
tanemm19 hdjdkk bilgim yok ama tüplerin bağlıyken hamile kalma ihtimali varmı dır bence yoktur diye düşünüyorum
Goldgirl hdjdkk değerinize göre yok gibi bide tüpler bağlandıktan sonra açılınca tüp bebek ile tedavi ile hamile kalınıyor diye biliyorum açıkcası tabi net bilgi değil şüphen varsa idrar testi yap yada 5 gün sonra yine ver kan canım
hdjdkk Olanlar varmış diye okumuştum bi yerde internette bende ama olmasını çok istiyorum 3 çocuğum vardı en küçük kızım vefat etti o yüzden çok istiyorum
Goldgirl Mrszeyna evet canım uygulamada son adet tarihime göre olan genelik sayımı yazdım zaten ordada belirttim daha kalp atışı için gitmedimiğimi beklediğimi
Mrszeyna Goldgirl şimdi canm 17 ekim kan negatif dedin doğrumu 20 ekim 4.7 çıktı dedin doğrumu ben 15 ekim kan verdim 15 beta ile hamile olduğumu öğrendim ve 20 ekimde bende kan verdim değerim 283 dü ve ben hamileyim bile diyemiyorum hağla değerimi kan ile takip ediyorum yani sen kesinleşmeyen bişi için hamileyim demen ne kadar doğru demek istiyorum ben bile kesin demezken bide tekrar kan neden vermedin diye sorduk sadece güzel ce çiçeğim. 😉