ErsBegAs senaybozkurt Pars isminden mi Aslan’dan mı etkileniyor bilmiyorum ama aşırı sinirli ve yırtıcı bir bebem var 🤣
2030ilra- Bimiyendis evet doğduğuna çirkin denilen bebekler sonra çok güzel oluyor ki bence bir bebeğe bir çocuğa bunu demek bence çok yanlış ama komşumuz kızı mirayi çirkin bulup kucagina bile almak istememiş ama kız nasıl güzeldi kaşı gözü kalemle çizilmiş gibi ay gibiydi
Daisyy000 almirmomy Biz genellikle ikisini beraber kullaniyoruz ,etrafımızdakiler de nasıl tanıtırsak öyle söylüyorlar, oyun grubuna vs götürdüğümde öğretmenleri Asil diyor
Schaden LadyX yaa evet bana da öyle diyen çok oldu ama etrafımda ismi can, ali olan ada olan bir sürü kişi var hiç öyle enerjisi düşük değiller 🙈 biraz ona güvendim 😂
LadyX mlkunal Hamza diye bir öğrencim vardı o kadar azimli o kadar efendi o kadar akıllı bir çocuktu ki 🫶🏻 onun sayesinde Hamza ismini çoook severim
LadyX mlkunal p cidden öyle 😂 ablamdan biliyorum “Pınar” hiç karşısındaki üzülecek mi alınacak mı diye düşünmez doğru bildiğini direkt söyler herkesin yüzüne. Ama şu açıdan iyidir arkasından konuşmaz işte kimsenin