Schaden LadyX biz de eşimle alp ismine uygun bir çok kombinasyon deneyip en son sadece alp koyalım kısa ve öz olsun dedik 😄
Schaden LadyX yaa evet bana da öyle diyen çok oldu ama etrafımda ismi can, ali olan ada olan bir sürü kişi var hiç öyle enerjisi düşük değiller 🙈 biraz ona güvendim 😂
LeydiDaisy Kızımın adı Duru Yaz 6 yaşında hep çok hareketli bi çocuk oldu ismi gbi ayrı bi güzelliği var ☺️ çok sevilmeye bayılır şimdi 33 haftalık oğluma hamileyim Göktuğ koyucaz adını Allahın izniyle 😊
pandalumutlu Kızımın adı ipek. Adı gibi maşallah hassas kalbi ve naifliği ile tanınır 5 yaşında. Oğlumun ismini Selim koyacağız sakin ama karakterli olur inşallah 🙏
2030ilra- Bimiyendis olsun ne derler kundak çirkini mahalle güzeli olurmuş 😍 aslında biz başta Aysima çok düşündük sonra hadi esmer olursa adıyla çelişir dedik😀
LeydiDaisy LadyX Âmiiin inşallah 🥰 durular biraz hareketli oluyorlar parkta kadının teki sakin olsun diye duru koydum ama tam tersi szinde öyle mi diye sırmuştu😅 evet demiştim
LadyX elosssssss canım Alyalar biraz hareketli ama çok da sevecen oluyorlar tam bir sevgi pıtırcığı ama Altay hiç bilmiyorum