mrs_mert Hizliveofkeli ben de güzel olacağını düşünüyorum. Tahminlerimize göre okumayı yazmayı sökmüş olur bebiş de hareketlenmeden 1.sınıfı bitiririz diye umuyorum ☺️
AdaKaranfili Hizliveofkeli benim iki kızımın arasında 16 ay fark oldu. Büyük 20 aylıkken tuvalet eğitimi vermeye başladım. Küçükse kucagimdaydi. O da 1.5 yaşında verdim eğitimi zaten hevesliydi. Şükür bezden kurtulduk uzun zamandır. Şimdi ikisi de kreşe gidiyor. Biri geçen seneden biri bu sene geçen aydan itibaren. Valla nerdeyse çoğu zaman kendileri yapıyor tuvaletlerini ben yıkamak için kucağıma alıyorum. Büyük kıyafetlerini kendi giyip çıkarıyor. Küçükse ufak ufak yapmaya başladı. Yemeklerini kendileri yiye biliyorlar. Çok şükür yavas yavaş sıkıntılı dönemlerden çıkıyorum . Şimdi 3. Çocuğu düşünüyorum. Allahın izniyle Rabbim birde erkek evlat nasip etsin. Kasımda degerlendirmeyi düşünüyorum bakalım . Allah nasip etsin gönlümden geceni kolaylikla 🙏🏻🤲🏻🤲🏻
AdaKaranfili Duyguceren aynen iyi yaptin. Vallah ilk sene zor gibi olsada. Şimdi keyfini cikariyorum. Altta yorum yaptım bak istersen. Sağlıkla gelsin🤲🏻☺️
sananegerekvar mlkunal hiçbisey olmaz korkmayın sadece tovalet eğitimi verebilirsiniz sizin için iyi olur. 22 ay araları var iki oğlumun çok güzel bişey bence
Dlnsmsek06 Hizliveofkeli ikinci bebeğim doğduğunda oğlum 44 aylık olucak bence en doğru zaman tuvalet eğitimi var kendini ifade ediyor kendi başına oyun oynayıp yemek yiyebiliyor bence süreci rahat geçiricem diye düşünüyorum 😁😁
zeynepckmm Hizliveofkeli bu üçüncü gebeliğim ve 3 çocuğumun arasında da 5 yaş olacak bence benim açımdan çok güzel yaş farkı olduğunu düşünüyorum 😂
krsln İlk çocuğum 4,5 ikinci çocuğum 2,5 yaşında kardeşleri şuan 6 haftalık doğana kadar 1 sene büyümüş olacaklar 🥹🥹
urazaslansmom Hizliveofkeli benimkiler de inşallah tam beş yıl olacak 😇 biraz daha az olabilir arası ama oğlum kendi başına herşeyi yapabiliyor artık kreşe gidiyor rahat bi süreç bu süreç de
Kubrakopuz53 Hizliveofkeli aynıyız hemen hemen 38 ay olacak araları bu yaz bıraktık bezi arada kaçırıyor yemeğini kendi yiyor derdini anlatıyor kendi başına oyun oynuyor kardeşi doğunca da yardım eder diye düşünüyorum daha ne yapsın hahaha 🤭🤗
elifayaz112_ supermooomy aynen benim ilk kızımla ikinci kızım Arasında da 4 yaş var şuan ki hamileliğimle de 4 yaş var her işini kendi yapıyor hemen hemen. okula gittikleri zaman biri ilk okul da olucak biri orta okulda biri lise de 😄 4+4+4 kuralına uymuşum