Fatmanur_0416 Admsarzu baloncuk patlama değil de ben kalp atar gibi hissettim bi kaç gündür belirgin şekilde hissediyorum emin değildim bugün pıt pıt hareketler olunca elimi koydum elimin altında bir balon git gel yaptı ilk gebeliğim biraz korktum garip geldi meğersemm bebekmiş 😂😂 18 haftalık oldumm 🩷
fyzbrk Fatmanur_0416 bende elimi kasığıma koyduğumda kalp atışı gibi hissediyorum, o bebek hareketi mi?
peroksizom Admsarzu yok çok haklısın herkes baloncuk patlatma diyor ya bende şimdi öyle bi his yok bende bi hazımsızlık gibi bi hareketlilik var ama karnımda bi şey hareket ediyo o belli Ama bağırsk hareketinden farklı Bilemedim bende bebek hareketi mi diye Mesela bi anda bağırdım geçen derste ders anlatırken Çocuk öyle bi uyandı ve korktu ki karnım da bi şeyler oldu yani Onuda hissettim
moonmom1 Ben bugün 16+6′yım, dün 20-30 saniye kadar böyle bi yerin atar ya öyle hissettim ama emin olamadım göbeğimin sol tarafındaydi belime doğru. Bebis miydi sizce? 🥹
Fatmanur_0416 fyzbrk kaç haftalık tın canım benim de başta öyleydi bu bi kaç gündür çok belirgin bir şekilde vardı bebek olduğunu bilmiyordum ta ki elimi o kalp atışının üstüne koyduğumda elimin altında yuvarlak bişeyin gidip gelmesiyle bebek olduğunu anladım :)