Damlalala visnelicheescake bizde tam 20. Haftadayız havuç olduk Mart başı kucağıma alırım inşallah🙏🏻🩵🐣
Civcivim33 Hayriyebugra5 sabırsızlıkla bekliyorum ben de zaman geçmiyor 10 Kasım’da randevu verildi ama ozaman tam 24. Hafta oluyor sanki geç gibi geldi bana 🤷🏻♀️
katlav Hayriyebugra5 20.haftanın başında yaptırdım detaylı ultrason şu an 20+5 haftalık. Her şey yolundaymış. Çok keyifli ve iç rahatlatıcı bir şey gözünle her şeyi görmek 😊
1demetyasemen boska selaaamm. Evet canım dün detaylı vardı çok şükür bir sorun gözükmedi sadece bebeğin hareketli olmasından dolayı ensede bir ölçüyü alamadı. Tekrar gitmem gerekiyor 😂
katlav Hayriyebugra5 ben tam 20. Haftada gittim. Öyle çok belirgin etli etli değildi. 22-23 beklenebilir ama benim randevum o güneydi. Doktorum da detaylı için gel dedi 😊
katlav Hayriyebugra5 yüzü net bir şekilde gözüküyor elleri ayakları ama internetteki bazı görüntüler gibi değil büyük haftalar daha net oluyor. Ama önemli olan organlar damarlar eller ayaklar 😊😊🥰
boska 1demetyasemen çok şükür iyi herşey yolunda bizimde bizimkide çok kıpır kıpırdı 🤣 renkli bir kaç fotoğraf alalım dedik hepsi bulanık 🫣🫣
sibel5 Kızlar bişey sorcam ben 7 Temmuz son regl günüm ağustosta 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim martın aonu Nisan gibi doğum olur die düşünüyorum doğrumu İnşallah Nisana gelir die ümid ediyorum şuan 16+2 haftalık
Hayriyebugra5 Bizimde memlekette düğün var 16 kasıma kadar gtmem lazım cinsiyet kesinleşmesi için annemler beni dört gözle bekliyorlar kıyafet alışverişi olucak 20 lerde gtsem belki yüzünü de görürüm net bi şekilde☺️
Hayriyebugra5 İsimleri belli oldu mu kızlar ☺️ benim bir tane oğluşum var buğra kızımın adı da Umay olucak nasipse🥰
boska Hayriyebugra5 Bizimde belli ismimiz daha ilk hamile kaldığımda cinsiyeti bilmesekte hem kız hem erkeğe karar vermiştik eşim ile şimdi kısmetse Allah’ın izni ile oğlumuz Asil Doruk olacak 🙏🏻🩵🧿
Hayriyebugra5 Bizde daha sevgiliyken kızımız olursa umay nisa olsun diyorduk ama tek isim candır diyip umaya karar kıldık🥰