lee_ann visnelicheescake ay kesinlikle katılıyorum kova balıktan iyidir herkes balık çok duygusal çok efendi sessiz felan diyor ama hiçteeee kolay görünmüyor çok zorlar 🤣
seymanurbyn visnelicheescake 20+6 ile merhabalar havuç gözüküyoruz şuanda. 20+2 de detaylı ultrason yaptırdım. Cinsiyetimiz erkekkk💙alışverişe daha henüz başlamadım nasıl başlamalıyım ne almalıyım öncelik olarak bilmiyorum 🌸
visnelicheescake seymanurbyn Büyük eşyalarını alabilirsiniz daha fazladan pahalanmadan diğerleri her türlü alınacak çünkü
bebek308_ visnelicheescake değilmi herkes öyle diyor uyuyor fln rahatbırak minacık birşey zaten diyirlar 😍☺️teşekür ederim cnm 🍂🖤
boska 1demetyasemen hissetmeye başladınızmı ben ilk 17 hafta ortalarında hissetmiştim ama emin olamamıştım özellikle bu hafta çok net hissediyorum hatta eşim elini koyduğunda onada tepki veriyor 🙏🏻👼
1demetyasemen boska canım bende 16. Haftada hissetmeye başladım. Şuan da çok net bir yerde toplanıyor sertleşiyor mesela korkutuyo biraz 😃 ilk gebelik benim bide panik oldum ilk gördüğümde sende de oluyo mu öyle
seymanurbyn visnelicheescake Kasımda büyük indirimler oluyormuş sanırım birazda o yüzden bekledim ama beşik vs indirime girer mi bilmiyorum
bsrayksl2 visnelicheescake yaa 😀 ne güzel 59 kiloyla hamile kaldım 66 kiloyum ilk doğumumda 1 ay sonra eski kiloma geri dönmüştüm inşallah bu sefer de öyle olur 😅
boska 1demetyasemen benimde ilk gebelik ama kendisine çok geniş bir alan yaratmış bir yerde toplanmıyor hep farklı noktalarda atış yapıyor bana 🤣🙏🏻
ozlembasakz huriyeylul benimde erkek 15 de öğrendik mart 29 gözüküyor doğum 17+5 im bende evlilik yıldönümümde arttı ve evlendiğim sene kar yağmıştı bizim şansımız Marttan yana devam ediyor