Eren1 mlkunal beyza009 Admsarzu ay kızlar nasıl anladınız ya doktor neden söylemıyor anlamadım vıdeoda çektim ama işte
Eren1 mlkunal Baklavaseverim busra34__ busra34__ Asmintekin Admsarzu beyza009 nurgv nurgv 2prensesannesiiii son kez kızlar 🤲🏻
Eren1 Baklavaseverim ya canımsın iyi ki varsın inan benı düşün yalvarıyorum resmen erken diyor mahfoldum meraktan
Eren1 mlkunal hayır canım üçüncü inşAllah erkekmidir diyorsun doktor farklı ıkı tane gittim tahmin etmedi meraktan bır tuaf oldum
mlkunal Eren1 ay bende çok merak ediyorum 2. Olacak ilkte kızda yok erkekte diyordum ama bide şu var ultrason a girince 2 gün bulantıdan mahvoluyorum en son hastanelik oluyorum🥺
Eren1 mlkunal öğrenebildiniz mi siz? Ya insan neyden yoksa onu istiyor aslında rabbım gönlümüze göre sağlıcakla versın ben öğrenemedim bir türlü aşırı merakta edıyorum korkuyorumda bırşey demeye eşim acele etme diyor
Eren1 Sarfaraz_17 Zelis_ozdrgn szcgly12 3bebekliannee bahar8 Baklavaseverim 2prensesannesiiii Sayoss kubra2323_ zuleyha12756_ haticenuralpman happymomolucaz42 Talentedmom Bebekkuzu 1oglanannesi Nimet_korkmaz aysegulk07 Sayoss busra34__ Admsarzu mlkunal kızlar demin eskı doktoruma gönderdim başta kıza benzetmişti 12 haftayken duan cinsiyetş göremedşm bence özelde bır doktor var önerdi oraya git cihaz cok kötü çekmiş net asla değil dedi değişir mi kızlar sizce ya ?
Eren1 mlkunal hayırlısyla inşAllah ya bende bu sefer kesın öğrenirim diyordum yine öğrenemedim umarım sizinki belli olur
Eren1 3bebekliannee teşekkür ederim cnm bende kız olsa üzülmem ama erkek hissedıyorum ılk günden ve istiyorum ama bır türlü öğrenemedik