Eren1 3bebekliannee teşekkür ederim cnm bende kız olsa üzülmem ama erkek hissedıyorum ılk günden ve istiyorum ama bır türlü öğrenemedik
Eren1 Baklavaseverim inşAllah cnm tm verirrim bır ay sonra gel dedı doktor ben nasıl sabredeceğim 15 haftalığım suan 19 olurum o zaman
Eren1 mlkunal Baklavaseverim busra34__ busra34__ Asmintekin Admsarzu beyza009 nurgv nurgv 2prensesannesiiii son kez kızlar 🤲🏻
Eren1 Sarfaraz_17 Zelis_ozdrgn szcgly12 3bebekliannee bahar8 Baklavaseverim 2prensesannesiiii Sayoss kubra2323_ zuleyha12756_ haticenuralpman happymomolucaz42 Talentedmom Bebekkuzu 1oglanannesi Nimet_korkmaz aysegulk07 Sayoss busra34__ Admsarzu mlkunal kızlar demin eskı doktoruma gönderdim başta kıza benzetmişti 12 haftayken duan cinsiyetş göremedşm bence özelde bır doktor var önerdi oraya git cihaz cok kötü çekmiş net asla değil dedi değişir mi kızlar sizce ya ?
busra34__ Eren1 benim doktorum 11. Haftada erkek olabilir demişti sonrasında da öyle dedi özele gidiyorum
Eren1 busra34__ tahminde bulunmadı ya cnm şansıma merakta öyle bir edıyorum ki ilk gebeliğimde de böyleydim