Eren1 Bebekkuzu chat gbt öyle dedi ama genl herkes erkek dedi bilemıyorum bır ay sonra gel ddi nasıl sabretceksem
Bebekkuzu Eren1 bana öyle geldi. Biz seninle haziran ayında aynı anda düşük yapmıştık ben düsük yaptım ardımdan sen düşürdün. O zaman diğer hesabımdan konuşuyorduk. Şimdi ikimiz de 12 haftalık hamileyiz :)
asal123 QueenBahar_ yok ya 16haftalık oldu erkek gbı dedı. Ama Kesın busey demedı. 18 haftada gıttım. Kesınlesmıs mı dedım. Goremıyorum gostermıyor dedı
Eren1 simssmom1 Kızlar sizce bu bacak arası dolu mu ? Vıdeodan kırptık Admsarzu mlkunal QueenBahar_ Bebekkuzu asal123 Sarfaraz_17 Zelis_ozdrgn szcgly12 Mavideniz26 2prensesannesiiii Sayoss kubra2323_ zuleyha12756_ muslimeryem haticenuralpman Talentedmom 1oglanannesi Nimet_korkmaz bahar8
Eren1 Sarfaraz_17 ya nerden anladınız acaba doktor tahmınde bulunmadı yalvardım resmen bir ay sonra dedi
Eren1 simssmom1 Admsarzu mlkunal QueenBahar_ Bebekkuzu Sarfaraz_17 kızlar ne yaptıysa doktor yakalayamadı beş dk kadar uğraştı devlet hastanesiydi 16+3 öğrenemedim halen
Eren1 Sarfaraz_17 Zelis_ozdrgn szcgly12 3bebekliannee bahar8 Baklavaseverim 2prensesannesiiii Sayoss kubra2323_ zuleyha12756_ haticenuralpman happymomolucaz42 Talentedmom Bebekkuzu 1oglanannesi Nimet_korkmaz aysegulk07 Sayoss busra34__ Admsarzu mlkunal kızlar demin eskı doktoruma gönderdim başta kıza benzetmişti 12 haftayken duan cinsiyetş göremedşm bence özelde bır doktor var önerdi oraya git cihaz cok kötü çekmiş net asla değil dedi değişir mi kızlar sizce ya ?
Eren1 Sarfaraz_17 teşekkür ederim cnm çıkıntı duruyor mu ılk fotoda iyide ıkıncıde hoca işaretlemeyi resmen oraya yapmış 😅
Eren1 simssmom1 Admsarzu mlkunal QueenBahar_ Bebekkuzu Sarfaraz_17 Zelis_ozdrgn ruzgar21 szcgly12 3bebekliannee bahar8 Baklavaseverim 2prensesannesiiii Elamomy kubra2323_ Talentedmom Kızlar anlık güncel 13 e girdim sancım vardı tekrar göründüm bakarmısınız
Eren1 simssmom1 Admsarzu mlkunal QueenBahar_ Sarfaraz_17 Zelis_ozdrgn ruzgar21 Zelis_ozdrgn 3bebekliannee bahar8 Mavideniz26 Sayoss kubra2323_ zuleyha12756_ haticenuralpman 1oglanannesi szcgly12 Kızlar öğrendim bugün 3.cü Kızım oluyor inşAllah sağlıcakla ❤️🫶🏻
Zelis_ozdrgn Eren1 erkek gibi geldi canım çıkıntı var küçükkk minnacık 👶 benim oğluşum da böyle 12 haftalık belliydi çıkıntıdan ♥️
Eren1 Zelis_ozdrgn inşAllah canım hayırlısıyla bende bır oğlum olsun istiyorum sağol baktığın için 🙏🏻🙏🏻😘
Eren1 Zelis_ozdrgn canım kaç keredir yorumuna bakıyorum anneme bile gösterdim annem ckkkntıyı aradı resmen