Uykusuzgeceler Melike11 buyuk manavlara bakın reyonda sergılemıyorlar varmı diye sorun biz baktık görevliye sorunca üst katta vakumlu 50 TL alacaksan indereyım der gibi yaptı
Melike11 Uykusuzgeceler bilecikte büyük markette yok malesef artık eskişehirden falan bakacagız canım.
mucizem_0809 Melike11 yerini tutarmı bilmiyorum ama dondurucumda biraz şeftali var bende çok aramıştım istersen göndereyim sana
Melike11 mucizem_0809 ya çok sağol canım biraz daha bakayım ben bulamazsam isterim senden😂 Nerde oturuyosun bu arada
mucizem_0809 Melike11 istanbul esenler valla halinden çok iyi anlıyorum eşim 9-10 manav gezmişti gene bulamamıştı artık vazgeçtim derken bi yakınım getirdi ☺️
busrasafak Melike11 Canim https://instagram.com/doganoglugida?utm_source=ig_profile_share&igshid=u47vxakfrsy0 bir bak istersen seftali vardi ama nektari var mi bilmiyorum
Melike11 Herkese çok teşekkür ederim eşim Mersin'de arkadaşına sormuş bulmuş yollayacak nasıl sevindim anlatamam sizin de bir ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya çalışırım
Melike11 mucizem_0809 ya ne güzel insanlarsınız iyiki varsınız😍 Senin canında bir şey isterse söyle cekinme elimden geleni yaparım