busekrt7 6 haftalık diye gittiğim kontrolde doktorum 5+4 olduğunu ve geç döllenmiş olabileceğini söyledi. Ultrasonda kese var ama başka bir şey göremedim normal midir? 7+6 da bir daha gideceğim kontrole umarım herşey yolundadır. 2 hafta 2 yıl gibi geçiyor. (Şuan tam 6 haftalık ve ilk gebeliğim)
visnelicheescake busekrt7 Ben mesela ilk gebeliğimde 5 haftalıktı hem kese hem bebeği gördüm Ama şu anki gebeliğim Geç döllenme olduğu için şu an tabii 16+3 haftalığım o zamanlar Geç döllenme olduğu için sadece kese görmüştüm 7 artı 2′de hem bebek hem de kalp atışını duymuştum
Havin49_ busekrt7 ilk gebeliğimde kese 4 haftalık gördüm bebeği 6 haftalık gördüm ikinci gebeliğimi 6 haftalık kese 8 hafta kalp atışı duydum
ongen busekrt7 ben de aynı 5+6 da gittim yalnızca kese gördü 2 hafta sonraya cagırdı bebek ve kalp atısı için.. endişelenme herşey yolundadır şükür
busekrt7 visnelicheescake ilk kez deneyimliyorum ve çevremde cevap alabilecek kimse yoktu beni baya rahatlattınız çok teşekkür ediyorum ☺️
fyzbrk Banada olduğum haftadan geride söylemişti doktor, ikinci randevumda adet tarihine uyumlu olduğunu söylemişti. 7+2′de gitmiştim bana 6+5′te olduğumu söylemişti. Hem keseyi hemde bebeği gördük. Biraz bekleyip sonra gidin isterseniz.
visnelicheescake busekrt7 16+3′den bildiriyorum kontroller ayda bir ve bu hafta 1 ayım doluyor cuma günü görmeye gideceğim çok zor uzun zaman beklemek 🥹🥹🥹
saturn0908 Canım ben de 5+5 de gittim sadece lese vardı doktor 5 hataya uyumlu demişti benim de içim içimi yiyordu bu gün gittim sadece 2 gün geride o da doktor sıkıntı değil dedi yani 7+3 de gördüm bebişi ve kalp atışını içini ferah tut inşallah sıkıntı çıkmaz 🤲🏻
Melike3506 Salı günü gitmiştim son adet tarihine göre 6 hafta 4 günlükdü ama kese 5 hafta 5 günlük uyumlu dedi. Bebek görünmedi. Yarın kontolüm var inşallah bebeği görürüz 🥰
Melike3506 busekrt7 bu bir hafta geçmek bilmiyor herkes normal dese de o kadar korkuyorum ki daha önce kimyasal gebelik geçirdim bu sefer boş gebelik olur diye korkuyorum bebeği görürsem eğer biraz rahat edeceğim
busekrt7 Melike3506 benim de ilk olduğu için tecrübesiz ve meraklıyım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini bunlar da tatlı endişeler olarak anı kalır 🥹