2kizannesi30 Silaaaamom2025 Evet normal 400 500 gr oynuyor aman sağ salim sağlıklıca kucağıma alıyım 🥹
Silaaaamom2025 2kizannesi30 hiç belirti var mı bende regl sancısı gibi sancım var başka bişey yok nişan su vs hiçbişey gelmedi
Baklavaseverim 2kizannesi30 Aşkım bir tursa hemen almıyorlar benim nabzı artık 120 lere düşünce aldılar iki tursa sorun oluyor usg çektiler mi
2kizannesi30 Silaaaamom2025 Hiç birşey yok varsa da basur ağrısında hissetmedim 2 gün aç kaldım ağrıdan eşim zorla yedirdi siz düşünün 🥹Gelesi yok yani hanfendinin
Silaaaamom2025 2kizannesi30 ayy benimde bugün geçti o sancılar yalancı sancıymış demek ki 😥 basur tam nasıl oluyor bilmiyorum ama bende büyük abdest yaparken aşırı aşırı acıyor
2kizannesi30 Silaaaamom2025 bugun adet olacakmisim gibi hissettim sugat yaptım 😁😁 Keşke yarın doğursam 😁😁😁
Silaaaamom2025 2kizannesi30 inanmıyorum pek öyle şeylere de yinede belki denerimm Seyfettin özvural ın verdiği tarif mi
2kizannesi30 Silaaaamom2025 hayır ebenin ben Normalde içmeyi düşünüyor dum basurun geçmesini bekliyorum agdaya bile gidemedim öyle
2kizannesi30 Gullu1094 Yanımdaki kadının 3 üncü nst öksür yan yat kipirdasin dediler kadın neler neler yaptı umarım kipirdamistir
Gullu1094 2kizannesi30 benimde öyle birincide kıpırdamadı ikincide ben çikolata yiyin e hareketlendirdi
KLORAKHANIM 2kizannesi30 basima geldi, 27 haftalikken hatta yatis verdi kabul etmedim imza atip ciktim cunku daha kahvalti bile yapamamistim.nsuan 37+1 her sey yolunda