2kizannesi30 blippi tövbe tövbe kordon dolanması filan olsa Allah korusun direk alırlar ondan yapacak birşey yok
Silaaaamom2025 2kizannesi30 bende geçen haftalarda yere düştüm 3 defa nst ye girdim hareket etmiyordu bebek doktor istediğimiz gibi değil diyip diyip 3 defa nst ye girdim çikolata ve vişne suyu içtim biraz yürüdüm son nst de hareket etti uyuyorlar genelde
2kizannesi30 Silaaaamom2025 Ben yer yemez hareket etti ay kilosunu söyledi doğum yapana kadar 4 kilo olmaz inşallah
Accountant 2kizannesi30 belki uyuyordu kötü düşünme kaç kere serum yedim bu yüzden sağsalim doğdu her bebeğin hareket ettiği saat farklı benimki gececiydi mesela
Baklavaseverim 2kizannesi30 Aşkım bir tursa hemen almıyorlar benim nabzı artık 120 lere düşünce aldılar iki tursa sorun oluyor usg çektiler mi
bizzocone 2kizannesi30 iyi dedi en son çekilene bazen hareketi az görünce tekrarlıyorlarmış önlem için
2kizannesi30 bizzocone büyük ihtimalle kardon dolanmasından supheliniyiorlar.Siz tedbiri elden bırakmayın 🥹
2kizannesi30 Silaaaamom2025 Evet normal 400 500 gr oynuyor aman sağ salim sağlıklıca kucağıma alıyım 🥹