malkoccc Aynı durum bende de var 10+1 im bugün bi oğlum var geçen yıl 4.buçuk yaşında kızım vefat etti kızdır diye düşünüp umutlanıyorum bakalım
QueenBahar_ Zelis_ozdrgn benim bir ablam 3 oğlu oldu peşpese sonra kızı oldu Bir ablamda 3 kızı oldu arkası erkek oldu benimkilerde değişik ,🤭😂 rabbim büyük herşey onun kudreti
Meryemak elrahe08 bende senin gibiydim bir oğlum var artık rüyalarımda bile kız görüyordum kız olsun diye çok dua ettim hatta kendime çok kızıyordum evladın kızı erkeği olmaz diye sonuç ikinci oğlum oluyor nasip artık
elrahe08 babylove_33 agahahahha Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah sizde cennet kapısını aralamışsınız 3 kızla 💐
pembeayakkabilikiz reyhan3434 sızınde gözünüz aydın iki kız annesi olmak bence çok güzel ☺️ doktorumda şanslısın dedı ne güzel iki kızın olacak dedı ☺️ erkekte olsa çok sevınırdım aslında erkek hıssedıyordum ama herkes kız dedı ☺️😃
reyhan3434 pembeayakkabilikiz inanır mısınız ben de erkek hissettim hep çünkü ilk gebeliğe çok ayrı belirtiler vardı tabi ki kız erkek farketmiyor sağlıklı olsun hayırlı evlat olurlar inşallah ❤️
pembeayakkabilikiz reyhan3434 aynen benımde belirtişer çok farklıydı ondan erkek olur sanmıştım bide kızım varya oğlum olmasını ıstemiştim ama hıc onemlı degıl kız erkek şu an baya heyecanlıyım ben çok hoşuma gıttı iki kızımın olması ☺️
Ozgemlym elrahe08 2. Gebeliğim hiç düşünmedim sağlıkla gelsin. İlki kız herkes dedi ki erkektir. Ama hislerim yanıltmadı kız hissediyordum bence sende hissedersin. 2. Kızım geliyor.
ValideSultan elrahe08 sağlıklı hayırlı olsun öncelikle. Ama gönül bu ister normal senin için ailen için uğurlu olsun inşallah