Seyma123_ tlmm geçen Reglim de 1 hafta gecikti idrarda pozitifti ama kanda negatif geldi sonra da regl oldum zaten o yüzden biraz daha beklemek istiyorum
Hilaysn bet77 bakalım canım kolaylıkla inşallah bekleyeceğiz bende regl belirtisi de yok hiç anlamadım valla😢
yarenkrcc tlmm sizin belirtileriniz nasıldı acaba, 1 haftadır bel kasık göğüs ağrılarım şiddetliyken bugün azaldılar sadece kasıklarımda sızlama var bat 1 kasım
yarenkrcc Hamile olduğunu öğrenenler akıntınız var mıydı acaba tüm belirtilere ek su gibi şeffaf akıntım var bazen beyaz geliyor 1 haftadır böyle
defne220_ yarenkrcc ilk gebelikte de şimdi de aşırı beyaz akıntı geldi. Benim için en büyük belirti bu oldu. Her ay beyaz akıntı gelirdi reglden önce ama hamileliklerimde akıntı miktarı aşırı oluyor.
alicecraw yarenkrcc benim de su gibi akıntım geliyor şeffaf su sadece sürekli çamaşır değişmek zorundayım aile hekimi normal olduğunu söyledi
defne220_ annekevser evet. Regle 4 gün kala baya silik çizgiyle öğrendim. Ertesi gün çizgi daha netti hemen gidip kan verdim.
yarenkrcc tlmm ağrı belirtileriniz azalmış mıydı bugün test yapıcam ama bugün ağrılarım bir önceki günlere göre daha az