ozm12 Zay1998 bilmiyorum ama ben de merak ediyorum ben de aynı durumdayım süt kesiği gibi akıntı var beyaz ve bu her ay regl yaklaştığında oluyor, birkaç gün kaldı zaten yine. gebelik olsa daha farklı bir akıntı oluyormuş sanırım
Zay1998 ozm12 inşallah hamileyizdir biz 7 aydır bekliyoruz herkes bir şeyler diyor kafam çok karışıyor
mercanne Zay1998 sabırsızlanıyorsan sabah ilk idrarla erken gebelik testi deneyebilirsin. Ben Prodoctor kullanmıştım silik çıkmıştı. Kasıklarımda da regl öncesi gibi sancım vardı regl olcam sanmıştım.
Zay1998 mercanne hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama içimdeki merakı da yenemiyorum testim yok evde uzun süredir yapmıyorum ama nedense bu ay farklı hissediyorum bakalım dua edin :))
ebruaksoy35 tlmm Bende 1 Ekim de beta 0.100 13 Ekim akıntım çok yoğundu yumurta akı gibi 19 Ekim de gözle aşır zor görülür şekilde silik çizgiydi 23 Ekimde kan sonucu 1.20 olmuştu son iki gündür testlerde hep silik çıktı 3-8 Ağustos 3-8 Eylül 30-Eylül-3 Ekim Bat 27-30 hangisi acaba bilemedim
Seyma123_ tlmm geçen Reglim de 1 hafta gecikti idrarda pozitifti ama kanda negatif geldi sonra da regl oldum zaten o yüzden biraz daha beklemek istiyorum
yarenkrcc tlmm sizin belirtileriniz nasıldı acaba, 1 haftadır bel kasık göğüs ağrılarım şiddetliyken bugün azaldılar sadece kasıklarımda sızlama var bat 1 kasım