Zbyd3 birerkekannesi__ bende hissetmiyorum 18 +6 oldum . Bi kaç gün önce bişeyler hissettim ama benekmıyfı degilmiydi anlayamadım tabi güzeldi o an şuan çok üzülüyorum bişey mi oldu acaba diye çarşamba gidilecek doktora
coolmom1 birerkekannesi__ Ayyy biz de 19+4’teyiz çok nadir hissediyorum, sanki küçük kelebek çarpıntısı gibi ama insan o şiddetli tekmeleri hissetmek istiyor hemen. Sonra da ağrıdan acaba daha mı geç hissetseydik der miyiz acaba. Benim de ilk gebeliğim 🥹
birerkekannesi__ yorgunannis ilk gebelik evet 🤭 bazen diyorum acaba karnımda çocuk mu yok ahahah o derece hemen hissetmek istiyorum
yasarceyda12 yorgunannis ne güzel bende ilkinde baya geç hissettim 20 hafta felandı ama ikincide 14 de hissetim o günden beri hissediyorum ama burda yazmıştım kadının biri imkansız o bağırsak hareketidir dedi durdu
yorgunannis birerkekannesi__ hanımefendiler daha fena beyefendiler hantal olur biraz, benimkiler cimcime😃🥹
atesvesu penbe_karisi ikinci gebelikte çok kilom vardı sezeryan göbeğim de kalmıştı ama 15.haftada hissettim ilkini de 22 de hissettim
Busraaaakkk birerkekannesi__ Ben 17.haftamda hissetmeye başlamıştım. 18+3 olduk ara ara yine minik seğirmeler hissediyorum
whitee00 birerkekannesi__ 21.haftada hissetmeye başladım, yarın 23’e gireceğiz. Normal bence herkeste değişiyor
Zbyd3 birerkekannesi__ hayırlı güzel haberler alalım inşallah bende çarşamba gidecem haber verelim mi birbirimize
Nazz344 birerkekannesi__ benimde ilk gebelik 22 de hissettim. Normal erken daha cok yakında hissedersin :)
ahsenimdeahsenim birerkekannesi__ kiloyla hic alakasi yok ben 90 kg im 15.haftada hissetmeye basladim