pamukayhn Kubar maya takvimine göre kız Çin takvimine göre erkek bakalım nasip sağlıkla gelsin dünyaya ♥️
Feyhan elif1453658_ benim hislerim de başından bu yana kız hissediyorum belirtilermizde aynı son adet tarihlerimiz aynı sayılır inşallah kızdır diyorum
mamaesl Çin ve maya takvimleri erkek diyordu ama tam tersiymiş bebiş kızmış bende tutmadı takvimler 😄🩷
Feyhan bsry aynı haftayız 12+2 bende😊 cuma günü kontrole hemde ikili test için gideceğim çok sevindim adınıza bende kız istiyorum belirtileriniz neler
babymomm_ Kubar öncelikle sağlıkla gelsin 🥰 Çin takvimine de baktım,nub teorisine göre de baktım,kese şekline göre tahmin de yaptırdım hep erkek çıktı,ama sonuç:kız😂🩷
mujdedefne Benim de hem Çin hem maya erkek diyor. Fetal dna yaptırdım 3 gün sonra sonuç belli olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum. İlk çocuğum kızdı. Bununda kız olacağını hissettim en başta ama daha sonra nedense erkek olacakmış gibi geldi. ☺️😍
_Tazeanne simssmom1 Çin takvimi cinsiyet tahmini yapar mısın dedim baktı nub ve Ramzi teorisine göre de bakıyor bana hepsinde erkek dedi ama doktorda 12.haftada kıza benziyor dedi bakalım netleştiremedik benimde hislerim erkek
elif1453658_ simssmom1 çin takvimi ile cinsiyet hesaplama yazınca oluyo canım Sonra doğum tarihini ve yumurtlama gününü giriyosun çıkıyo sonuç
18099 beyzzsenturkkk 8+4 Bende Çin ve maya takviminde baktım erkek çıktı😂 Ne kadar doğru bilinmez tabi ama Çin takviminde yanılan varmı
bilgedenizokaribal Kubar Çin takvimi, maya takvimi, kese şekli ve tüm hurafeler kız diyordu. Oğlum oluyor 😂
beyzzsenturkkk nurrtt ben chatgptye doğum tarihimi eşimin doğum tarihini son adet tarihimi yazdım o hesapladı
anneolmakisteyenben77 ongen bugün doktora gittim belli oldu kağıda yazdırdım pasta yaptirdim yarın öğrenicez inşallah 🤭😁
urazaslansmom Kubar ikisine göre de kız bebek diyor bana. Bi tane oğlum var. Sağlıkla bir kız çocuğu çok isterim. İnşallah herkesin gönlüne göre ve en hayırlısı olsun 🌸🫠