Zeysareannesi Kubar Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin☺️ benim hem Çin hem maya takvimi kız diyordu ama erkek💙
beyzzsenturkkk nurrtt ben chatgptye doğum tarihimi eşimin doğum tarihini son adet tarihimi yazdım o hesapladı
rahimeiscann Kubar Ben sadece Çin takvimi yaptım Erkek sonuç 2 numaramda kız dı doğru çıkmıştı sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
aslihaneskin Kubar Aynıyız 12+2☺️ yarın kontrolümüz var inşallah bir tahminde bulunur doktorumuz. 2 kızım var bakalım hayırlısı inşallah 🤲🏼
haticerdnc Kubar Kubar Bende 15+6 kıza benziyor demişti doktor çin takvimindede kız çıktı yarın cinsiyeti öğrencez inşallah 🤲
emne54 Kubar bende 11+1 Çin takviminde kız ikenn maya takviminde erkek. Bakalim hangisi daha guvenilirr. 3. Gebeliğimm 2 kızım var iksiindede Çin takvimi doğru çıktı bu arada.🤍🌸
Duyguceren Kubar ilk gebeliğimde kız çıkmıştı doğru çıktı kızım oldu bu da normalde 18 ağustos son adet tarihim ama geç döllenme oldu 29 ağustosa geldi 18 i olsaydı kız diyor 29 olunca erkeğe döndü bakalım ne olacak 😅😅
aleyynnaa4718 Son adet tarihim 16 ağustos ve bizde 9+2 haftalığız çin takviminde de maya takviminde de kız çıktı bakalım nasip bu haftalarda cinsiyeti benzetebilir diyorlar bu haftalarda böyle öğrenen oldu mu??