Kubar Busraaaakkk can evimden vuruluyorum evim full erkek ya bitane kız istiyorum şöyle nazlı cilveli narin 🥺evdekilerin biri duvara biri dolaba diğeri her ikisine tırmanıyor
seher_3590 Sarpatesinannesi yani o boşluk nasıl oldu anlamadım ama birsey diyeyim mi canim erkek denilince pek degismiyorda kız denilince yanılma olabiliyor Allah gönlüne göre versin insallah 🥰
Sarpatesinannesi seher_3590 ayyy amin canım ya kendi kendime yapsam takmayacagimda Instagram üzerinden planlama yaptrdim birine 6 ay emek verdim sürece o koyuyor aslında
seher_3590 Sarpatesinannesi sen ciddi misin planlama mi yaptırdın bide hangi sayfa peki canim dur bekle bakalım daha kesin değil kızdır insallah🤲
Sarpatesinannesi seher_3590 ayy inşallah vallahi şoku atamıyorum haftalardır üzerimden zaten birçok kişinin bildiği birisi bence cinsiyet belirleme melek
metugg Benim de ilk oğlum Çin takvimin de kız yazıyordu bu gebeliğim de hem Çin hem maya takviminde kız yazıyor ama erkek🫠
pinaracer Kubar maya genelde tutuyor bence ablamında benimde erkek göründü erkek çıktı çin takvide çok tutyor