Kubar Asmintekin cinsiyette belirti mi oluyor 🥺3.gebeliğim hiç bişe bilmiyor gibiyim sanki ya herşeyi unutmuşum tatlı mı ekşi mi aşeriyorsun diye mi sordun aceba
Sarpatesinannesi seher_3590 gönlüm kızdan yana tabiki bir oğlum var çok şükür bu ultrasonda doktor kız dedi 1 hafta sonra erkek dedi beklemedeyim bende
Feyhan elif1453658_ benimkide 27 Temmuz çok yakınız canım ay benimkide kızdır inşallah belirtilerin neler
elif1453658_ Feyhan valla pek belirtim yok mide bulantım var ama prilam kullanıyorum bir de tatlı aşeriyorum ve kıyma kokusu ağır geliyor Eti de kızarmış yiyorum haşlama yiyemiyorum bu kadar
Kubar Sarpatesinannesi bi öyle bi böyle diyen doktorlara uyuz oluyorum ya çok can sıkıcı emin değilsen söyleme yani
seher_3590 Sarpatesinannesi hayırlısı olsun canim benimde 1 kızım.var doktor emin degilim ama kıza benzettim dedi bende çok sinirlendim belirsizlikten nefret ediyorum
Sarpatesinannesi Kubar aynen öyle gerçekten bu ultrasona bakarken baya 2-3 dk inceledi videoda cektim ben bacak arası bomboş 1 hafta sonra ikili sonucunu göstermeye gittim bu seferde erkek dedi bende şimdi gitmicem 18 haftaya kadar kafama takıyorum çünkü haliyle
Kubar Busraaaakkk can evimden vuruluyorum evim full erkek ya bitane kız istiyorum şöyle nazlı cilveli narin 🥺evdekilerin biri duvara biri dolaba diğeri her ikisine tırmanıyor
Sarpatesinannesi seher_3590 evet bir de özel hastane yani iyice bakıyor ediyor ondan sonra söylüyor değişince de insan takıyor haliyle videoda ki bacak arasını atmışım kız daha önce bacak arasına göre kız demişsin bana bak bu ikilem beni öldürecek 😂😂
seher_3590 Sarpatesinannesi aynen de öyle bende özele gitmiştim 1 dk baktı sadece çocuğa görüntü de berbat özel olmasına rağmen yani ne anladın neye baktın emin konussaniz keşke dedim 16dan önce net konuşmuyorum dedi
seher_3590 Sarpatesinannesi 14 te gittim şuan 15 oldum canım 10 gün sonra devlet hastanesinde randevum var kesin birsey söyler mi acaba
Sarpatesinannesi seher_3590 devlet geç söylüyormuş genelde iyi doktora denk gelipte soylenilenler var ama bende bugün 15+2 oldum inşallah öğrenirsin
seher_3590 Sarpatesinannesi devlette soylemezse artik detayliya kalır yapacak birsey yok ama ben kizimi 12.haftada net bir şekilde öğrenmiştim
elif1453658_ Feyhan 2 tüp kan alınıyor canım basit bir işlem de bütçesi biraz fazla 14 bine yaptırdık
Sarpatesinannesi seher_3590 banada 12 de kız diyince dedim tamam bacak arası boş çünkü videodan alıntı yapıp sormuştum burada da hatta sende kız demişsin bacak arasına 1 hafta sonra çıkıntı çıktı orada 😂
seher_3590 Sarpatesinannesi yani o boşluk nasıl oldu anlamadım ama birsey diyeyim mi canim erkek denilince pek degismiyorda kız denilince yanılma olabiliyor Allah gönlüne göre versin insallah 🥰