seher_3590 Feyhan bakalım canım hayırlısı olsun insallah tam tersini dediler iri bir bebek kafa yapısıda erkeğe benziyor dediler ama önemli olan nubu görmekti oda belli olmuyor
Feyhan seher_3590 benimde 9 haftalık var anlarmısın nubtan hafif belli gibi benimkinde cuma günü gideceğim 13 hafta olacağım o zaman görüntü yine atarım
Feyhan seher_3590 benimde 9 haftalık var anlarmısın nubtan hafif belli gibi benimkinde cuma günü gideceğim 13 hafta olacağım o zaman görüntü yine atarım
mom_51 Benim chat git ye göre erkek çıkıyor. Doğruluğunun teyit etmek için ilk kızımın tarihlerini verdim onda doğru çıktı. Bakalım bu seferki tahmini de doğru çıkacak mı
buzice mom_51 hangi verilerden bahsediyorsunuz acaba ? Tarih olarak mı kastınız Çin takvimini chatgbtye mi yaptırdınız yani doğru mu anladım ?
elif1453658_ Sarpatesinannesi canım az önce fetal dnadan öğrendik benimki de kız yani bunlar cidden hep hurafe😀
Feyhan seher_3590 oğlum var onun ultrasonuyla karşılaştırıyorum aynı haftada bu farklı duruyor onunkinden
seher_3590 Feyhan ayy insalalh kızdır canım ben yanılırım ama bana burda yüzde 90 i erkek dedi çokta inanmamak lazım
elif1453658_ Sarpatesinannesi canım az önce fetal dnadan öğrendik benimki de kız yani bunlar cidden hep hurafe😀
Feyhan seher_3590 birde şu instagramda bakanlar varya ücretli o sayfanın biri %90 kız dedi canım hayırlısı artık Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
seher_3590 Feyhan hayırlısı olsun canim o sayfaların hepsine bende baktırdım hepsi erkek demişti yani benim ki çok garip 😊