Sarpatesinannesi elif1453658_ gebe.com u belirttiğin için ona ithafen o uygulamada tutmadığını belirttim başka uygulamalar ve ChatGPT de oğlum tutuyor bu gebeligimde de gebe.com ChatGPT ve diğer uygulamalar kız diyor ama doktor erkek diyor 🙃
elif1453658_ Sarpatesinannesi hıı anladım Ya bana da chat gpt erkek diyo en doğrı takvimi yap dedim ve o sonuç çıktı Sizinkileri de Allah bağışlasın
Sarpatesinannesi elif1453658_ amin cumlemizinkini inşallah yaş kısmına +1 +2 eklemek yanıltıyor bence bu çin takviminde ChatGPT ye güveniyorum bakalım ultrasonlarimada kız diyor nub skull vs teorilere göre bakalım belki değişir 😃
Sarpatesinannesi elif1453658_ 12+3 de kız dedi doktor 13+5 te erkek dedi pipi gösterdi ama ben ve buradaki tahmini tutan bazı kişiler pipi değil diyoruz🙃 şuan 15+2 yım 18 e kadar gitmeyi düşünmüyorum 😂
elif1453658_ Sarpatesinannesi canım az önce fetal dnadan öğrendik benimki de kız yani bunlar cidden hep hurafe😀
elif1453658_ Sarpatesinannesi canım az önce fetal dnadan öğrendik benimki de kız yani bunlar cidden hep hurafe😀
Kubar Superisibeyza hayır canım hiç bir şeye girmedim henüz 5 haftadır gitmiyorum kontrole daha yeni gideceğim
Feyhan seher_3590 seni hatırladım canım kaç haftalıktın öğrendin mi cinsiyeti bende cuma gideceğim hem ikili test ölçümü için hemde tahmin yapar değil mi 12+2 yim
seher_3590 Feyhan 14 te gittim ben ama emin değilim dedi 16 da tekrar gidicem özele gidersen söyler ama devlet söylemez
uykusuzann3 Kubar 10. Haftadayım bende Çin takvimine göre kız ikinci gebeliğim ilkinde erkek diyordu kızım oldu şimdi de tam tersi olcak diye düşünüyorum yanılmazsam eğer bende gelir yazarım buraya inşallah sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz 🌸
uykusuzann3 Kubar 10. Haftadayım bende Çin takvimine göre kız ikinci gebeliğim ilkinde erkek diyordu kızım oldu şimdi de tam tersi olcak diye düşünüyorum yanılmazsam eğer bende gelir yazarım buraya inşallah sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz 🌸
CansuAB Kubar yanlış o takvim ilk hamileliğimde kız çıktı erkek doğurdum şimdi hamileyim erkek çıktı doktor cinsiyet kız dedi. En kesin olan evde makas bıçak testi yapın o hep doğru çıkıyo
Feyhan CansuAB bıçağa oturup doktorda %90 kız çıkan arkadaşım var maalesef onunda doğruluk payı pek yok gibi
Feyhan seher_3590 kız canım bu ben bebek kafa yapısına bakıyorum ordan anlamak daha net çünkü kafa yapısı yuvarlak ise kız hafif çıkkınsa alın kısmı erkek deniyor
seher_3590 Feyhan bakalım canım hayırlısı olsun insallah tam tersini dediler iri bir bebek kafa yapısıda erkeğe benziyor dediler ama önemli olan nubu görmekti oda belli olmuyor