Snm37 İlk oğlum Eymen Yavuz ikinci Ege Asaf şimdi 8 haftalık bebeyim kızım olursa İnci Duru Erkek olursa eşim Kuzey istiyor. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Mrvsvn SuEr_Tu1512 aynı isimleri düşünmüşüz. Ben kayrayı çok sevmiştim ama bir eski zamanlarda tanrı demekmiş o yüzden vazgeçtim
SuEr_Tu1512 Mrvsvn Evet ama şu anki TDK deki anlamı iyilik, koruma demek. Bizde koyarsak bu niyetle koyucaz🤷♀️
Mrvsvn Sevdee- ah bilsem. Sanki dünyadaki en güzel isim Kerem di ve onu ilk oğluma koymuşum gibi hissediyorum 😃
Mrvsvn Emanetimi_bekliyorum nasıl anlatsam hem çok meraklı heyecanlı aynı zamanda biraz sinirli çok merhametli aynı zamanda çok duygusal. Zor bir çocukluğu var ama aynı zamanda çok güzel huylari da var. Bana hissettirdiği duygu bugünlerde geçecek ve harika bir çocuk olacak hissi 🥰🤣🤲🏻
Mrvsvn SuEr_Tu1512 yine de ömrünü geçireceği bir isim ve riske atmak istemem kendi adıma. İlerde bana neden tanrı adı koydunuz diyebilir
esrakaraben Benim de ilk oğlumun ismi Çağan uraz şimdiki oğluma da Atahan ismini koyacağız allah nasip ederse