nilinannesiii melisa-grknzobu yarın 36 haftalığım ne yatabiliyorum rahat nede rahat oturabiliyorum sürekli batıyor aşağım 2. gebelik
Sema5844 nilinannesiii ay bende sizin gibiyim 2.gebeliğim gerçekten karnım aşırı şişti hiç yatamıyorum kalkamıyorum baya zorlanıyorum kaç kilo oldu sizinki
Zeynepsyk 37+5 bel ve bacak ağrısından uyuyamıyorum dün temizlik yaptım ondan kaynaklımı bebekmi geliyor anlamadım bire bu akşam bir üşüme geldi ateşim çıktı herhalde
juli_naz Zeynepsyk ayyy bir de o var bendede .. gece bir taraftan diğer tarafıma dönerken göbeğimi böyle iki tarafından tutup öyle donuyorum ama kasık ağrılarım ayrı tabi bel aytı .. midem acayip.. iştahsızım
Sema5844 Rusapolat benimde öyle biliyomusunuz 36 haftadayım sizinki kaç kilo şu an bana geçen hafta 3 kilo dedi ve aşırı hareketli kilolu iri bebek dedi hareket edemiyorum ve daha da haftam var sırtım belim ağrıyor
Rusapolat Sema5844 bana da geçen hafta 3 kilo dedi. Boyu da uzun ona oranla işte. Onun bize etkisi çok zaten. Şimdi de beni yürütmeyen bir genital ve kuyruk şokumu ağrım var. Cumaya kontrolüm bakalım o zamana ladar gelmezse 🥲
Sema5844 Mavisanne16 merhaba bende sizin gibiyim gerçekten aşırı zor oluyor geceleri yatmak şu an kaç kilo sizinki
Mavisanne16 Sema5844 2600 dedi en son doktor kız bebek. Akıntı var bende 2 3 gündür de ishal var doğum belirtisi olabiliyormuş ishal de. Vajinal akıntı kaşıntı da yapıyor ve ıslaklık oluşuyor bunları yaşayan var mı?
nilinannesiii Sema5844 normalde yarın gitmem lazım dı eşimin işleri var çarşamba gidicem canım. ama 32. hftada 2000kg idi 34 te yakınımdaki hastaneye aşırı kaşıntı mantar şikayetinden gittim. o 2500-2600 arası dedi bu hafta kendi doktorum ne diyecek bakalım sizinki kaç kilo erkek benimki💙
Mrvsvn Haftadayım 2.gebeliğim. İlki 40+3 de gelmişti 3 cm açıklıkla gitmiştim ama suni sancıyla geldi. Şimdi kendi sancımla gelmesini umuyorum. İnşallah hayırlısıyla öyle nasip olur. İkinci hamileliğiö ilkine göre çok zor ve ağır geçti geçiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Nurtanesininannesi haftaya gireceğim, sürekli yorgunluk ve batma hissi yaşıyorum, ozellikle akşamları çok hareketli
juli_naz melisa-grknzobu 37+3 üz bugün .. ya bir kaç gündür iştahsızım ve midem bulanıyor.. anlamiyorum niye böyle oldum 🙄
2boysmother melisa-grknzobu 40 olduk hala gelen giden yok 😀 ilk doğumum 39+6 da su sızıntısıyla başlamıştı bakalım ikinci nasıl olacak. Şuan sürekli düzensiz sertleşmeler oluyor bakalım bekliyoruz 🫠
Sema5844 nilinannesiii benimkide erkek bende 35.te gittim en son 3 kilo dedi bu hafta bi daha gidicem bakalım ne diyecek
Hlymltp minikkalp2 bende kaşınıyorum özellikle karın ve bacaklarım hiç nemlenmiyorum kesin o yüzden bi de son haftalar büyüyor iyice deri kaşınması çatlamaya da işaretmiş hiç dikkat edemiyorum üşeniyorum ya bol bol kremlenin üşenmiyorsanız yağ ve nemlendirici kaşıntıya
Hlymltp melisa-grknzobu benim bebek hareketleri aşırı zorluyor bir tarafa toplanıyor karnım uzaylı gibi oluyor yamuk yumuk acıdan mahvoluyorum saf çocuk biraz 😃 yayıl yat ya da yumurtalıklarımı eziyor hiç bişey yapamasa akciğerlerime kafa atıyor 😅 erkek çocuğu sorunsalı anne karnında başlıyor
minikkalp2 Hlymltp valla ben nemlendiriyorum vücudumu ama bu baska bir şey yani ellerim ayaklarım her yerim ayrı kaşınıyo
Sudence_ minikkalp2 çok bilgim yok ama gebelik kolestazı deniyor o olabilir bir araştır riskli bir durum
nuryilmaz8 minikkalp2 sen doktora git senin ki farklı çatlamaktan değil eğer kaşıntı varsa heryerinde adını unuttum ama hamilelikte olan alerji gibi birşey doktora gitmen lazım
incierdem Benim nefesim çok kesiliyor derin derin nefes almak zorunda kalıyorum 37. Haftadayım mide yanması oturamamak uzanamamak cabası
demirrleydi_ melisa-grknzobu 36+5 ten ses veriyorum yarın doğum için gün almaya gidiyorum çok ağırlaştım oturup kalkmak uzanırken sağa sola dönmek eziyet oldu resmen
Eres26 37+3 37 ye girer girmez birsey oldu ağırlaştım bir iş yaparken çok zorlanıyorum Yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek. Çatı muayenesi yapılacak Bel ağrım var çok yavaş yuruyorum nefesim kesiliyor bazen
Asl1_q 36+3′ten sesleniyorumm. Vallahi kaburga ağrısından ölüyorum doğru düzgün yatamiyorum sanki bıçak var kaburgamda. 10 gün sonra sezaryenim var hayırlısı olur inşAllah