Annelik-2 melisa-grknzobu 38 haftadayım 3 cm açıklıkla bekliyorum dünden beri devamlı iç çamaşırım ıslak yarın kontrolüm var 🥺
Bayby_Mucizem melisa-grknzobu 36+1 bugun ama son 2 haftadir bel agrisindan uyuyamiyorum normal dogum bizimde bekliyoruz saglikla kavusalim insalh sizin nasil
Rusapolat melisa-grknzobu gidişat şuan için normal benimde. Kafası büyük dikkat etmemiz lazım dedi. Bebekte iriymiş zaten nasıl doğurucam bilmiyorum 🥲 36+0 haftadayız. Genital bölgem kuyruk sokumun belim felaket ağrıyor. Bebek zaten çok çok hareketli. Doktorum fazla beklemez bu dedi. Doğum bekliyorum artık 🤣 bizim oğlan ne zaman gelirse
Birmelekanesii melisa-grknzobu sancılar var 36+1 ı’m ama net de sancı çıkıyor bakalım nereye kadar dayanacak
Leo1234 Annelik-2 merhabalar bende 39+4teyim bugün 2defa çamaşırım çok ıslandı akıntı değil su gibiydi acaba su sızıntısı falan olabilir mi
melisa-grknzobu Bayby_Mucizem ben çok şiddetli bacak ağrısı çekiyorum sürekli yatış pozisyonundayım yürüyemiyorum pek sadece tuvalete gidip gelebiliyorum bide karnım çok geriliyor taşıyamıyorum artık göbeğimi zorluyor yani
Sema5844 Rusapolat benimde öyle biliyomusunuz 36 haftadayım sizinki kaç kilo şu an bana geçen hafta 3 kilo dedi ve aşırı hareketli kilolu iri bebek dedi hareket edemiyorum ve daha da haftam var sırtım belim ağrıyor
Annelik-2 Leo1234 olabilir bence hastaneye gitme şansınız varsa gidin bende yarın gidecem su sızıntısıysa enfeksiyon kapabilirler oyüzden dikkatli olmakta fayda var
Hlymltp melisa-grknzobu 36 geçmiyor doğurasım var uyuyamıyorum yatamıyorum yürüyemiyorum yiyemiyorum içemiyorum zayıf yapıya sahiptim göbek aşırı zorluyor bebek çok hareketli çok canım acıyor bir de makat geliş doğsun sağlıkla bir an önce diye duacıyım
melisa-grknzobu Hlymltp bende hiç yürüyemiyorum mahf olmuş durumdayım bakıyorum haftası benden önde olanlar vallahi koşa koşa gidip geliyorlar ben sekiyorum yiriyemiyorum asla 5 dk ayakta duramıyorum duşa girip çıkmak bile çok acı verici ayaktayken göbeğimi taşıyamıyorum
Zezo melisa-grknzobu 37+5 teyiz kızımla. Salı günü kontrolümüz var ama hafif kasık ağrıları dışında hiçbir belirtim yok galiba geç gelecek bu kız 🥲 Nstde de hiç sancım çıkmadı bu zamana kadar. Bebiş de biraz az hareket ediyor gibi. Bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için 🌸
Rusapolat almirmomy 33 ten beri doğum kanalında oğlum zaten. Karnım da baya indi. Gelişimi de önde ve aşırı hareketli ona dayanarak söyledim aşkım
Bayby_Mucizem melisa-grknzobu yaa kiyamam cok zor geciyor son haftalar oldugu icin bende zorlaniyorum ama sabredicez az kaldi insalh 🙏🏻
Zeynep1230 melisa-grknzobu bende 33-4 haftalıgım aynı bacak agrılarım kötürüm gibi 10 adım sonra uyuşuyor gitmiyor bacaklar 🥲 benim çok bi göbegim yok ama zayıf olduğum için zorluyor birde aşagıda baş geliş pozisyonunda 👶
Hlymltp melisa-grknzobu benim bebek hareketleri aşırı zorluyor bir tarafa toplanıyor karnım uzaylı gibi oluyor yamuk yumuk acıdan mahvoluyorum saf çocuk biraz 😃 yayıl yat ya da yumurtalıklarımı eziyor hiç bişey yapamasa akciğerlerime kafa atıyor 😅 erkek çocuğu sorunsalı anne karnında başlıyor
Gulsahmom melisa-grknzobu bende 36+1 deyim aynı durumdayız o kadar zorlanıyorum ki doğurmak istiyorum diyorum kızıyorlar hareket etmek çok zorlayıcı ayağı kalktığım an karnım sertleşiyor çok hareketsiz kaldım zaten durduk sırtım bacaklarım aşırı ağrıyor vajinama öyle sancılar giriyor ki mahvediyor nasıl geçecek bilmiyorum
Silaaaamom2025 melisa-grknzobu 38+1 den selam her hafta bu hafta kesin doğururum diyorum hala doğuramadım adet sancısı gibi hafif sancım var belimde ama yalancı sancı olduğunu düşünüyorum duş alınca falan geçiyor çünkü bakalım ne zaman gelmek isteyecek🥴
Oznurguzel 38+4 den selamlar, hamileliğin başından beri rahat bir süreç geçirdim. Umarım doğumumda hamileliğim gibi kolay olur. Normal doğumu bekliyoruz 🌸
Mavisanne16 36+2 deyiz kalça ağrısı bacak uyuşması falan oluyor gece uyurken kasık ağrısı dönerken falan zorluyor iyice. Hareketleri dün çok fazla bugün daha az düzensiz ama kendini hatırlatıyor kızımız
Sema5844 Mavisanne16 merhaba bende sizin gibiyim gerçekten aşırı zor oluyor geceleri yatmak şu an kaç kilo sizinki
Biyiklikedi melisa-grknzobu 38 oldum bugün. 2.gebeliğim yarın kontrolüm var. İlk doğumum sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak. Haftaya ptesiye gün verdiler. Bakalım bekleyecek mi kızçem, erken mi davranacak. Şu an için sancım falan yom daha.
ozlem889 melisa-grknzobu 39+4 den selamlar ufak. Ödemeer bacak kalça ağrısı dışında sancı vs yok bir an önce sağlıkla kavuşmak istiyorum ama gelen giden yok hayırlısı ile sağlıcakla kavuşalımm miniklerimize