asenazeynep Ahben0104_ Hayırlı olsun, dilerim sağlıkla haberini alırsınız ama naçizane tavsiyem bir hekim görüşüne başvurmadan önce herhangi bir beklenti içinde olmamanız.🙏🏻 Ama umuyorum ki sağlıklı bir şekilde haberini alacaksınız💞🌸
anneoluyorummm103 Ahben0104_ hayırlı olsunn 2 gün sonra aynı saatte aynı yerde kan verirsen gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini anlarsın 🥰
Ahben0104_ sbulut64 teşekkür ederim canım 3 yıldır bekliyorum bu anı çok farklı değer iyi mi düşük mü ister istemez stres yapıyorum yarım tekrar kan vereceğim İniallah sağlıklıdır 🥹
sbulut64 Ahben0104_ benim ilk gebelikte 1337 ikinci gebelikte 31 di değerim ikiside çok şükür sağlıklı ❤️😊 değerin azlığı bebeğin küçüklüğünü gösteriyor her hafta katlayarak artacaktır için ferah olsun 😊😉
Ahben0104_ asenazeynep teşekkür ederim cuma günü karından baktı ama çok yeni olduğu için sadece rahim duvarın kalınlaşmış şüpheli demişti değerini öğrenmeden yarın tekrar kan vereceğim çarşamba da doktora görünmeyi düşünüyorum
asenazeynep Ahben0104_ Çok güzel, inşallah güzel sonuçlar da alırsın canım doktorun da görmüş olması iyi olmuş, zaten beta değeri hızlı bir yükselişe geçiyor ilk süreçte ☺️
asenazeynep 16112024 beta değerine göre siz de gebesiniz ama yine bir hekime göstermekte fayda var tabii bir de bir hafta içinde yeniden kan vermek gerekiyor yükselişi takip etmek için kan verme işini yenileyin derim☺️
16112024 asenazeynep zaten direk doktora gittim orda kan verdim doktor bu sonuçları söyledi ve dedi 2 haftalık
16112024 asenazeynep cuma günü sağlık ocağında tekrar kan verdim bakalım daha çıkmamış biraz endişeliyim inşallah güzel çıkar
asenazeynep Ahben0104_ ne demek inşallah güzel dönüşlerinizi de be bekliyorum, kalben dualarım sizinle🥹✨