Huzur55 arslansedaa cumaya kadar beklemek istiyorum. Hatta işten izin aldım 1 hafta. Eğer varsa hamilelik işi bırakıyorm
ebru23 Huzur55 2 gunde bi atiyo degerler bi kac gun sonra yine yap benimki de boylecikti ama o zaman hamile degildim
Mehtapsato Huzur55 canim var gibi ama bi kan testi yap benim diger bebegimde 7 haftalik olmasina ragmen boyle cikmisti
Mehtapsato Huzur55 kac gun gecikmen var canim olsun sen genede aklinda kalcana bi kan testi yaptir icin rahatlar
Derinnge34 Huzur55 geç döllenme olabilir canım. Ben adetim 7 gün geçtikten sonra yapmıştım silik çıkmıştı. Hakkında hayırlısı☺️
AnnesileYavrusu Huzur55 bende gördüm var gibi benimde ikinci çizgim çok silikti bence bekleme hiç git direk kan testi yaptır☺️İnşallah hamilrsinizdir😍
Mahidevran61 Bende var fibi gördüm cnkü benımde böleydi 1-2 gunluk falan oluyor bir kaç gun sonra daha da netleşir
Smiley87 Huzur55 silik pembe bir çizgi var gibi geldi bana da canım , ben senin yerinde olsam yarın sabah hemen kan testi yaptırırım 😁 hadi hayırlısı
Ulviyya Huzur55 inşAllah hamilesindir bende de bir keresinde böyle silik çıktı ama kan testim negatifdi