Mutlulukgeldi Huzur55 bence var gibi cünkü benimde teste böyle çıkmıştı ama 1 hafta bekldim sonra kan verdim anca o zman ein oldum insallh seninde vardir 😊😀
Emnesar Huzur55 canım benimde ilk böyleydi cok silikti sonradan belirginleşmeye başladı hemen kan testi yaptırmıstım bencede var 🙏🏼
oznursrm Çok çok hafıfte olsa var.Mutlaka kan testı yaptır yenı olabılır.Allah gönlüne göre cersin.🙏🏼
Srfn11 Huzur55 Bence var ama daha dollenme asamasinda gbi geldi yani gec dollenme olabilir bu yuzden de birkac gun bekleyip bdha yap kuzum
Bilgeferhat Huzur55 var gibi canım daha çok yeni sanırım fotoğraf efektini siyah beyaz yap bak o zaman o silik çizgi varsa belli oluyor ablamın öyle gördük biz kan verdi hamile 😊
Greler2505 Beklenen adetıne ne kadar var yada gectımı ikinci çizgi dikkatli bakmadan da belli var. İnsallah gebelıkte vardır. Adet gunune gore yorumlamak bence daha dogru olur. hayırlısıyla müjdeni duyarız ınsallah
Mlssa Huzur55 dikkatli bakınca silik bir çizgi var sanki canım umarım hamişsindir,hakkında hayırlısı inşallah🙏🏻
MasaaL Huzur55 Canım bence yok sen ümide yine de kapılma git kan ver emin olmak için ama ümitlenme eşinle beraber. Ben ilk aylarda yaptırıyordum böyle oluyordu olumsuzdu yani. Kuruyunca dhaa net görünüyor çizgi felan göremedim ben
KyrNeriman Bence var benmde adetime 5 gun kala bu sekilde ckmisti suan 15+4 😊 kan testi yaptrmalisin😊
Huzur55 Yaa gerçekten mi yaaaa. Sizde görüyorsunuz dimi delirmedim yani ben dimi? Ya kızlar 4 senedir bu anı bekliyorum ben. Nolur teselli verin yaaa. Sabahtan beri test elimde geziyorum.
edablbl Huzur55 telefonun ışıgını kısınca görebılıyorsan vardır canım ama ben göremedım 3 gun gecmesine ragmen yok gıbı bnm 2 gun gecınce dırek cıkmıstı