Leo1234 Gmoli bende 39+4teyim ilk doğum olcak normal doğumu bekliyoruz ama geceleri inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum gün içinde çok aktif aksak yürüyüş falan yapıyorum 😰 doğum sancısı nasıl bişey gelince nasıl anlicamm korkuyorum
beyzaarc Leo1234 bende 40 olcam saat 12den sonra anlamam diye düşünüyordum ama herkes gerçekten Farklı bi ağrı olduğunu söylemiş illaki ayırt ediliyordur diye düşünüyorum
Gmoli Leo1234 anlaşılmayacak gibi değil bel ve kasıkta daha önce hissedilenlerden çok güclü bir anda vuran ve sonrasında nefes aldıran bir ağrı resmen kaç dakikada bir geliyorsa o an sancıyı çekiyorsun ve 7 dk normal ağrısızsın
Leo1234 beyzaarc Regl sancısı gibi sancılarım oluyor arada geceleri daha şiddetli acaba açılma oluyomudur
beyzaarc Leo1234 benimde sancılarım oluyor regl ağrısı gibi bazen bazen daha Farklı ama açılmam hiç yok bilemiyorum şimdi daha tecrübeli bilen biri cevaplarsa veya doktorunuza sorarsanız daha iyi olur
busra2026 Maşallah sağlıkla büyütün inşallah Bende 39+4 olcam Vajinal doğumu bekliyorum ama hiçbir belirtim yok 1.5 cm açılmam varmış sadece ama bebeğim çok yukarıda kaburgalarıma baskı yapıyor doğum kanalına daha girmedi. Doktorum 41.haftaya kadar bekleriz dedi ama inşallah kendi sancılarımla doğururum siz gibi. Ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyor ama nst de sancı çıkmıyor bel ağrılarım da var ama ne zaman doğum olur merakla bekliyorum
beyzaarc busra2026 40+0 oldum bebek hala tam inmedi sanırım kanala açıklığım yok nstde düzensiz sancım var 3 gün önce nişanım geldi sadece kendi sancımla doğurmak çok istiyorum ama suniyle başlatıcaklar gibi duruyor şuanlık:(
8787 Gmoli Rabbim analı babali büyütsün inşallah tebrik ederim çok güçlü bir annesiniz sağlıkla büyüsün inşallah mimik 💖
MerveKeser34 beyzaarc Benimde 39 +2 şuan . Ara ara sancılarım oluyor 3 saat surup kesiliyor . Anlamadım. Bide dün afedersiniz şeffaf uzun solucan gibi akıntı geldi . Acaba Nişan mı .
MerveKeser34 Arven60 beyzaarc Bide hic korkmayın . İlk çocuğum sancı hic birşey yoktu 40 +4 te suni sancı verdiler 2 saat te dogum olmuştu. Suni sancı zor ama süreci hızlandırıyor diye düşünüyorum
beyzaarc MerveKeser34 sümüksü jel gibi olması gerekiyormuş benim sarımsı içinde beyaz damarlar vardı buraya da sordum googldan görsel felan baktım chatgptye de sordum nişan tanımına uyuyor tam bilmiyorum ama koyu kıvamlı bişey olması gerekiyormuş
yurdagulozel Merhaba dikiş atılırken acınız oldu mu acaba? Ben 5,5 sene önce vajinal doğum yapmıştım şimdi ikinciye hamileyim, doğum zaten başlı başına zor bişi ama dikiş olayını da çok hissetmiştim ben 🥲
Gmoli yurdagulozel ben de son üç dört dikişi çok hissettim ağrılıydı ama o an bebeğim kucağımdaydı sanırım doktorum da hissedeceğimi bildiğinden kucağıma vermelerini istedi o an bebeğimden baska bir sey gözüm görmedi
Gmoli tugba0305 hiç hissetmedim iğne falanda yaptı hissetmedim sancıdan doktorum da gerçekten güzel dikti hiçbir sıkıntı yaşamadım🤓