[silindi] bende 28 yaşındayım ilk gebeliğim biraz tedirginim ya rabbime emanet ettim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kizinaasikanne babyhm0 yok kız 3 yaş tam işte bezden kurtulduk derken bir daha bu bataklığa düşücez 😂😂😂
Zeynepow İlk 18 yaşında oldum. Sonra 20 yaşında oldum. Şu an 28 yaşındayım. Üçüncüye hamileyim son 56 gün 😋
kaya_kaya İlk 20 yaşında anne oldum Mayıs’ta 25 olacam ama nisanda doğum gözüküyor o yüzden ikincisi 24 yaş mı 25 mi diyeyim kararsız kaldım 😅🤣
[silindi] tecrübeli anneler daha iyi bilir benim adete göre gebelik 6+0 doktor geçen hafta gebelik var ama daha kese yok dedi 3 hafta sonra gel dedi beta 5000 olması lazım kalp atışı duymak için dedi biraz tedirgin oldum normal mi
handan3958 [silindi] gayet normal canm benimde aynısı oldu bu gebelikte korkacak bişey yok ben o yüzden hamile olunduğu öğrenilince doktora bi tık geç gitme taraftarıyım hem kese hem bebek gözüksün hemde kalp atışı duyulsun diye yoksa anneler böyle stres oluyor duyana kadar bnde 3. De anca tecrübe edebildim bunu😂
babyhm0 daisymom_99 maşallah 3. De baya zordur benim bi oğlum var gebelik çok zor geçiyor 2 dakika oturtmuyor maalesef 🥹ilk gebelikte full yatıyordum 🤣
gkc990_ İlk 19 yaşında Anne oldum ikincisi 24 de oldu simdi 28 yaşındayım 3.ye hamileyim Nisan da dogum inşallah
handan3958 [silindi] çok normal canm diyorum ya ben 3. De anca tecrübe edebildim rabbim yavruna sağlıkla sıhhatle afiyetle kavuşmak nasip etsin 🥰🤲🏻
demirrleydi_ babyhm0 evet çok şükür süreç bitiyor🥰 yarın gün alıcam sezaryen için asıl süreç başliycak
Fatmanur_0416 babyhm0 19 yaşıma girdikten 2 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim düşük oldu 10 gün sonra 20 yaşına gircem şuan 17+4 2.gebeliğim 😊