Sibelemre Bugün doktorumuza gittik çok şükür kızım ıyi sağlığı da ıyi 3 kg olmuş 44 santim tam 20 günümüz kalmış tabi erken doğarsa bilemem böbreğim halen genişlemeye devam ediyo hap vermişti çok agrım olunca iç diye ona devam et dedi ve ben çocuk hep bir tarafta toparlaniyo beni rahatsız ediyo karnım sertleşiyo dedim artık olur Dedi yalancı sancılar o dedi rahim hazırlık yapiyo dedi pazartesi yine gidicez bakalim hayırlısı artik
Varol Sibelemre. Rahimde agrı oluyor mu bugun 4 sefer sanki aşağısı kitlendi gibi yuruyemedim bekledim bir süre sonra gecti 36+5 ım sizde de bu gibi sikayetler var mı
Alyamom35 Sibelemre 37+1 den selamlar 🥰 Haftaya Perşembe doğumumuz var. Tam 10 günümüz kaldı. Sezeryan olucam nasipse. Bugün kontrolüm vardı sancı çıktı. Doktor dinlen mümkünse kalkma zamanında alalım dedi. Kilosu boyu yerinde çok şükür. Şafak sayıyoruz ☺️
Sibelemre Yasemincifci bebeğe hiç bi zararı yokmuş bol bol su iç sol tarafına yat dedi bide hap var çok kötü olursan onu iç dedi
Ftmglll Bizde 37+1 olduk 🤗💕 benimde karnımda top gibi oluyor resmen. Bu hafta ağrılaştığımı hissettim. Normalde cuma gününe kadar çalıştım oysa 😇
Sibelemre Ftmglll valla çorap giymek bile işkence gibi bu son 1 haftadır çok ağır hissediyorum kendimi