Superisibeyza her ne hata yaparsa yapsın ağasın paşasın mı? Hatasız kul yok bu bir ağa paşa yapmam ama hakkını yemem buda iki. Olması gerektiği gibi davranmak eziklik mi ses çıkartmak boyun eğmemek kırıp dökerek telefon kırarak mı oluyor,ben size eşinize ağa paşa mı yapın dedim? Onurunu kırmayın dedim. Sizin tavrnızı yanlış buluyorum. Bizim gibi kadınlar dediğiniz elhamdulillah hiç bir zaman adam değil hissi vermedim eşime, kimin eşi hatasız kusursuz? Hatalısın ama adam gibi adamsın estağfurullah adamlığına bir laf etmem demenin neresi yanlış? erkeği ezdikçe üste çıkmaya çalıştıkça mutlu olacağını zanneden kafada mutluluklar ozaman siz ve sizin gibilere. Vuran kıran dağıtan 3 defa tlf kıran eşiniz olsa herkes eşin tedavi olsun deyip dururdu. Size gelince duygusallıktı hormonlardı hep eş suçlu oldu. Haksızlığa susmayan asil davranan kadının her zmaan her koşulda yanındayım ama her şeyi yapıp yapıp yaptıklarına haklı sebep bulmak adil değil. O size beddua ediyor da siz ona etmiyor musunuz adam öylece beddua edecek konuma mı geldi. Daha fazla yorumlamayacağım Allah size olanı olduğu gibi görmeyi nasip etsin. Sabredemiyorsuuz ataerkil kafa diyorsunuz maaş verm3ye devam ediyorsunuz. Hiç ne altını mı ne paramı eşime vermedim hele hele bunca şeye rağmen istemsizce hiç asla verecek biri değilim. Siz kendinizi toparlayın törpüleyin kendiniz için yapın sonra ayrılırsanız da ayrılın en doğru karar o zaman verilir.