YyyyYasemin EsoMom_ 114 gün kaldı göbeğimle oynayıp duruyorum her teknesinde eriyip bitiyorum benimde bal oğluşım geliyor Allahım nasip ederse inşallah 🥰🥹
EsoMom_ YyyyYasemin ahhhh ahhhh ilerleyen haftalarda pek öyle diyemiyoruz ya sert vuruyorlar kaksskkskdkdkd
YyyyYasemin EsoMom_ oyyy olsun sağlıklı olsunlar da canları sağolsun doğunca ısırırız o minik ayakları🥰🥹🥹🥹
EsoMom_ dedimolabilirrr bir tek Zeynep kamil yapıyor diğer devlet hastanelerini bilmiyorum pek fazla ama araştır istersen burda bi çok kişi ssvd istiyor gittikleri doktor iyidir belki :)
dedimolabilirrr EsoMom_ evet ama yaşadığım şehirde pek yok burada Ssvd yapan hep İstanbul 🥲 bir de Ssvd istersem özel hastane ebe tutmamı istedi neyse artık hayırlısı sağlıkla gelsinler bakalım ne şekil gelecek bu hafta doktorumla son defa konuşacağım 😅
ZehraErva dedimolabilirrr risk ssvd de sanıldığı kadar yok sezaryen sonrası sezaryen riski ds aynı derecede Semra Özer diye bir doktor var onu dinlemenizi tavsiye ederim bir sene sonra bile ssvd yaptırıyor hastanın durumuna göre ve çok başarılı
2030ilra- LeydiDaisy ben de 32 ama çok hızlı geçiyor gibi ya da ilk çocuk korku var ondan hazır miyim hala bilmiyorum
ZehraErva 2030ilra- ikincisinde de aynı korku hatta daha fazla ilkinde ne başına gelecek bilmiyorsun ikinci de bile bile 🤣 bir de arkada bıraktığın çocuk olduğu için daha zor sanırım
esmaa535353 EsoMom_ kesinlikle bide ayrı bı sinir ağlama krizleri oluyor bence sürekli sinirlenip biseye oturup ağlıyorum🤦🏻♀️