ErsBegAs LadyX kurban olur teysesssiiiii biz de aldık avmde falan takıyoruz çok rahatsız oluyor seslerden
LadyX ErsBegAs burada havalar orası kadar sıcak değildir muhtemelen ama canım istedi senin yüzünden🤭🫶🏻
LadyX Glprn4 öyle olunca da duvarlar insanın üstüne üstüne geliyor havalar da iyice soğumadan birkaç kez dışarı çıkmaya çalışın bence 😊 değişiklik iyi gelir
cennet033 LadyX 😅😅normalde üstünden süpürüyom ne zamandır ama hiç bu kadar uzun zamandır silip sipüremedim kendimi haldız yorgun hissediyordum ama yarında çalışacakmış eşim😞
LadyX [silindi] oh yarasın canım benim D vitamini al bol bol kış gelmeden ben de duru hanımla geziyorum 😍
LadyX Deleted33000 ben de aynı senin gibiyim bebeğim uyusun da şu işi halledeyim diyorum ama bebeğimi uyuttuktan sonra da ses çıkarmamak için sadece boş boş oturuyorum 😂
Glprn4 Merveeeeeee01 ailesiyle çok iyiyiz bizde kendi annem babam bu kadar iyi davranmamistir ama iyiyiz diyede gidecek değilim sürekli
LadyX aysegulacikelll ellerine sağlık canım afiyet olsun çok iyi yapmışsın yorgunluğun üstüne iyi gider
Meral_63 LadyX bi markette kadar giderim hava alamam o kadar yani genellikle evde olurum eşim 2 HAFTA da bir evde oda yarı benle yari arkadaşlariyla vakit geçiriyor burunundan getiriyorum ama olsun onun da azıcık haki var 🤣
LadyX bebektwo anneliğin hafta içi veya hafta sonu yok işte malesef 🥲 hep diyorum “mesaisi yok bu işin” 😂