Edbet95 ikincibahar_08 bende aynen böyle dedim biliyor musnuz… Ve sizce az mı kilosu ? Hayır hiç bir problemimiz yok bu arada. Yabi kan akışı normal plesanta normal her şey normal sadece bebeğin kilosu az diyor ve ben tüp bebekle hamile kaldım
ikincibahar_08 Edbet95 kilosu az değil dediğim gibi benim kızım 40+5te 2970 doğdu siz o haftalara kadar beklerseniz bebeğiniz zaten 3600 civarı doğar son haftalar çok hizli kilo alıyorlar 500 gram bile alsa bebek 3.100 kilo doğar her türlü bebeğinizin 3 kiloyu gecer şuan bile kilosu gayet güzel
Edbet95 bebeklerim__ evet devlet kontrollü de gidiyorum kimisi aklını bulandırır filan diyor ikili takip ama devlette ki doktorum sadece bebek biraz minyon her şey yolunda dedi başka da bir şey demedi
Edbet95 zehrasltn evet sanırım böyle yapacağım ama devlette de pek ilgilenmiyorlar diyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz ??
Edbet95 3boysmom ilginiz için çok teşekkür ederim inanın bana iyi hissettirdiniz Allahta sizlerden razı olsun
Edbet95 Busradoga yani gayet iyi bir doğum aralığı sizinkinin kilosu da cidden ama neden sezeryan sizin ? Özel değilse tabi
Busradoga Edbet95 ilki sezaryen olmuştu 38+5 oldu gelmemişti kendisi suyum azaldı diye doktor riske atmayalım dedi öylelikle sezaryen olmuştum 4 sene önce
Edbet95 ErsBegAs şu son zamanda sürekli az alıyor minyon küçük gibi şeyler dedi ama sürekli… En son da sunni sancıyla biraz erken başlatabiliriz çünkü senden beslenemiyor bebek dedi sunni sancıyla açıklığım yok bir şeyim yok sezeryana döndüreceği belli yani
Edbet95 Bnenebiy53 rabbim tombiş tombiş bebekler nasip etsin bizlereee sağlıklaaa, bizm yediklerimizle alakalıdır belki dye o kadar dikkatli yiyorum ki nerdeyse kusacağım artık balık yumurta muz kivi ceviz keçiboynuzu pekmezi hergün bunlardan yiyorum
Silaaaamom2025 Edbet95 banada öyle dendi bebek gelişmemiş hatta karın çevresi geriden geliyor denildi bende çok üzüldüm sonra birgün et birgün tavuk 2 gün de balık yedim bir hafta içinde biraz düzeldi şükür sizde bence bu şekilde beslenin plasenta iyi durumdaysa bekleyin bence
Melike_2907 Edbet95 bence kilosu güzel biraz daha alsa iyi ama ben 37 haftadayım 2400 suan kılosu ama doktor hiç böyle konuşmadı bence başka doktora gidin
Edbet95 Melike_2907 evet öyle yapacağım inşaAllah sizler de fikir verdiniz iyi oldu hepınıze çok teşekkür ediyorum
Silaaaamom2025 Edbet95 ben hiç balık yememiştim midem bulanır diye baya farketti balığı özellikle haftada 2 baya öneririm
juli_naz Bu Türkiye’de ki doktorlar kaç kilo istiyorlar bu bebekleri … ben 37+2 yim ve 2700 bebeğim benim dr normal diyor.. dün hastaneye gittim orada da öyle dediler 🙄bence o diğeri para istediği için erkenden seni doğuma alacak
Edbet95 juli_naz cidden mi diyorsunuz ? Yani yurt dışında nasıl bilmiyorum ama rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yani normal aralıkta dedi sizlere öyle mi
patateslimanti Bana doktorum bebeğin pozisyonuna göre bile kilosu değişiyor makinede dedi yani zaten hiçbir makine tam ölçmüyor buna dayanarak nasıl net yorum yapabiliyor anlamadım
Edbet95 patateslimanti evet 300 grm üste ve alta gidebilir yani bebek Hani böyle sanki benden beslenmesi durmuş gibi davranması beni çok üzdü halbuki bebek hep kilo aldı yani
Edbet95 ikincibahar_08 çok teşekkür ederim evet amacım da bekletme zaten ama bana şu sunni sancıyla başlatırız demesi o kadar stresli ki yani sunni sancı kolay bir şey mi neden doğal yolları varken bunu isteyeyim