Senabal Kitappsever_1 ilk çocuguna kıymadıysan 2. Çocuğuna bunu anlatamazsın millet istediğini söylesin sen çocuklarından sorumlusun
Bnenebiy53 Kitappsever_1 kız kim dalga geçecek takılmayın şu el alem şeyine ismini koyma tabiki hak etmiyorlar hiç bir şekilde eşinde onların tarafsa al sen doğur barı de Allah’ım ya nasıl insanlar var üzme kendini bide herşey güzellikle senin istediğin gibi gitsin inşallah 🤲
Kitappsever_1 Bnenebiy53 ya cnm söylüyorlar ben doğum yaptığım gün eve gelince bütün akrabalarim gelmişti neden kp ismini koymadin onun hakkı fln filan ztn bebek emmiyodu bende çok istiyorsanz dogurun koyun demistm kaynanam flnda ordaydi
snmerd Kitappsever_1 hastanelerde ismi belliyse çocuğun bildiriyormuşsunuz o şekilde çocuğun kimliği eve geliyormuş. Ayrıca annenin istemediği bir isim çocuğa şifa olmazmış. Çocuk sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayı.
Kitappsever_1 snmerd biliyorum canm oğlumda tam ismini cikaracakken kayınpederim beğenmediği için eşim istemedi eve geldikten sonra başka isim koymuştuk çocuğa şimdi hangi isim beğenirsem çıkartacağım
mini575_ Kp ismini Koyma, yüz verme …sanki ismini versen yaranirsin hayir demeyi bilmessek ezerler bacım
Kitappsever_1 mini575_ gerçekten ya inanamıyorum bunlara bugün bile hareketlerini görünce doğru karar verdiğimi anladım gerçekten 😊
rvsss Kitappsever_1 çak bi tane görümcenin ağzına çok istiyosa kendi babasının ismini kendine koysun ay ne sinirler kocanla senin bileceğin bir iş o asla yüz verme bence
happyfuture Kitappsever_1 canım sakın kayınpederinin ismini koyma hiçbir şeyi haketmiyorlar bir de ödül niyetine o adamın ismini mi vereceksin çocuğuna? Kendi istediğin ismi ver bence örf adete bakarsan millet dalga geçecek şeyi hep bulur ayrıca ablan da çok tuhaf sana bugüne kadar değer vermeyen insanlar çocuğuna istedikleri ismi verince mi sana değer verecekler? Sakın öyle bir hata yapma
Kitappsever_1 happyfuture ablamda kendi kp ismini koymuş bı çeyrek bile takmamislar zamaninda hergun tartışıyorlar hahwhah
12245 Kitappsever_1 ilk gebeliğimde erkek olduğunu öğrendik eşim tutu rüzgar koydu bu benim ikinci bebeğim erkek olcak Buda kayınpederimi çok seviyorum çok değer veriyor bana ismi Mahir oğluşuma adını vercem sana kalmış