senos15 Kitappsever_1 aynı boşver ben hamileyim şimdi söylemedim bile doğuma yakın söylerim denk gelirse 😂
senos15 Kitappsever_1 en iyisi canım takma kafana kimseyi ağzı olan konuşuyor boşver istedikleri kadar yırtınsın ben yine bildiğimi okuyorum 😂
0Berfin0 Kitappsever_1 aynen öyle valla insanın gerçekten evi gibisi yok. Boşver huzursuzluk çıkarmaya çalışıyorlar uyma onlara hiç duymamaya çalış
Rusapolat Kitappsever_1 hele ki eşinin ailesine asla yaranamıyor. Bırak kötü ol. Değer görürsün en azından
Kitappsever_1 Rusapolat çok haklısınız ya gerçekten insanların duygularını anlayarak konuşmak o kadar güzel ki iyiki böyle insanlar var çok teşekkür ederim cevaplarınz için
Perim2 Kitappsever_1 insanları önemsemeyin dalga geçilecek bir konu değil abartıorylr anne rızası olmadan ya da annein içne sinmeden bebeğe isim konulmaz hele kayınpeder iyi bir adam değilse kesinlikle koymayın
Kitappsever_1 Perim2 çok haklisnz şuan bile düşününce davranışlar yaşadığım şeyler geliyor gözümün önüne depresyona girmiş gibiym bide her seslendigimde o evde yasadiklarm gelr aklıma
ValideSultan Kitappsever_1 hak edenin ve sevenin ismi konur elalem dalga geçer mi diye düşünme sen ne hissediyorsun ömür boyu oğluna seslendiğinde o insanlar aklına gelebilir hiç gerek yok bence
Kitappsever_1 ValideSultan çok haklısın canm ki bence büyüklerin ismi küçücük bebeklere yakışmıyor ya
Plansizgebe Kitappsever_1 ne dalgası kime ne senin çocuğunun isminden görümcelerin koysun çok meraklıysa
bebeklerim__ Kitappsever_1 ay hayır. Kim kiminle dalga gecerse geçsin. Sakın koyma yaranamazsin da cok istiyorsalar kendileri koysun
Kitappsever_1 bebeklerim__ haklısın cnm onlarin gözünde kim iyiyse o koysun baştan beri hep beceriksiz kötü olan bi boka yaramayan bendm benden de bişi beklemesinlr
busrasya2334 Kitappsever_1 kendileri koysunlar baba kayınbaba dayı amca ne bileyim büyük isimleri konuşmasını sevmiyorum ben babamın ismimi de koymam
Kitappsever_1 busrasya2334 benim yengem babamın ismini koydu ben o kadar koyma dedim ama kendisi istedi herkesin kendi düşüncesi bende sizin gibi düşünüyorum