filizgol Samed 33 haftalık olduk bugün geçen hafta 2400 gr dı muhteremler sezaryen olacak hazırlık olarak biraz kıyafet aldık haftasonu da gidip lohusa takımı puset beşik falan bakacağız inşallah 🙏 bu Arada bebeğimiz erkek 😘😘
gulsahela Ballilokmasi benim kızımda 1900 kilosu 33. Haftadayız doktor normal diyo ama bakıyorum bu haftalarda herkesin daha fazla
Yenianne10 Busrademiir 34 haftalikken girdim canim Nts'ye yarin 35 haftalik olucaz insallah 13 de tekrar gidicem bakalm vajinal muaneyi kacinci haftada yapiyolar bilgisi olan ?
Esrateke Samed 34+1 günlüğüz, kızımız olacak inşallah. Kilosu 2100 gram boyu 43cm. Kilosu bana benim haftamdakilere göre zayıf geldi ama doktor da normal dedi, haftaya kontrole gideceğiz inşallah kilo almıştır kızım 💜
Glcnhsyn Samed 34+4hafta 38 gün kaldı sezeryan derse fitiktan dolayi beyin cerrahisinden rapor alicam bu.hafta kesin belli olucak ona göre 38 De gün vericek yani 1 aydan da düştü ama bende de yalanci sancilar basladi bu arada ve asiri bel agrisi oluyo yorulunca bebisim de erkek adı miraç olucak insalah 32 de kilosu 2 kgydi en son yarın da son kalan üç beş eksigi tamamlamaya çıkicaz babasiyla heycanliyiz sizde durumlar nasıl 😁
Esraesra06 Fatma4747 yorulunca oluyor canım bel ağrısı bi de ayakta çok durunca. Biz de 33+2 yiz haftaya kontrolümüz var bakalım kaç kg olmuş bizim tontiş kızımız olacak 👧🏻💕 bu aralar kasıklarımda ağrı oluyor kızlar normal mi sizde de oluyor mu