Ayseeoknn Samed 35+5 haftalık hamileyim son 29 gün kaldı 34 haftalıkken 2700 gr di ve kızım olcak insallah
Damla21koksal Gulayse0233 genişler için deil ama yetişkinler için biliyorum ama ne derece doğru bilmiyorum😍
HilalKarahan Benim oğlum da 34+5 günlük 5 gün önce gittik kontrole 2500 kilo 45 cm boyu nst hafif sancilarim çıktı oğluşum hala çok hareketli
Lylaalp Samed şuan 34 haftalığız en son 32+5 gittim boyu 43 cm kilosu 1856 gr di çevremdekiler çok zayıf olduğu söyleyip duruyorlar sizce nasıl kafama çok takılıyor erkek bebek bekliyorum bu arada
Gulayse0233 Lylaalp kimsenin söylediğine takilma doktorunun dediklerine dikkat et bence cnm . Önemli olan sağlıklı olması kilodan ziyade . ☝
Samed Lylaalp haftasına gore zarf biraz ana kafana takma doğuma kadar alır hergun sabah akşam sud ic muz kasar ceviz badem yoğurt meyve sebze tüket iyi olursun inşallah
Nryseda Samed evet olmaz canım ama işte gel gelelim devlet doktoru kafa karıştırıyor. 4 hafta önce 1.850 gr olan bebek 33 haftalık ta 1.700 dedi. Bende saçmaladı biliyorum ama işte. Allah tan özel doktor lar varda. Gidiyoruz
Mervenin Ballilokmasi benimkide seninkiyle aynı kilo senin haftandayken canm dr normal diyor ama burdaki beneklerin kilosuna bakınca benmde moralim bozuluyo
Deletedmom308 Samed ben 170 eşim de 178 civarı. Eşimin tarafı kısa boylu. Kızlarda babadan alırmış boyu öyle söyleniyor
Samed Deletedmom308 evet banda öyle söyledi bizdede ben 1.60 esim1.65 çok uzun boylu deyiliz çocuğunda kısa olması normal😀
Kvldn Samed son 39 kızım da 13 aylık bu zamana kadar herşey tozpembe geçmişti artık cok zorlanıyorum bebeğimi taşırken yedirirken hareket ederken cok kasılıyorm 😔 Doğsunda kurtulaym diyorum ikinci doğumun ilkine güle oynaya gitmiştim smdi korkuyorm.. 🙈
Smyyglgn54 Samed 32+6 haftalığız kızımla☺en son 30.haftamızda gitmiştik 1400 grdı. Haftaya tekrar geçeceğiz😍bakalımm