fatmanurr13 26+0 haftadayız bugün gecen hafta doktora gittigimde 870 gramdı. Bu hafta itibariyle almayi dusunuyoruz kiyafetleri ama patikli urunlerden ne kadar almam gerektigi hakkinda bi fikrim yok yaza denk geldigi icin
gamzedeniztokak fatmanurr13 evet bende ayni konudayim yaza denk geliyor diye kayinvalidem hep uzun kol giydirmek istiyormus🤔
Gursesgurses gamzedeniztokak kiloya takilma canim daha. Benim iki farkli ultrason cihazinda 3 gunde 100 gram oynadi. Bende 24 de 600 gram dedi. Ilerki haftalarda hizli kilo almaya baslar. Ultrason cihazlari milimle bile fark ediyo kiloda
gamzedeniztokak Gursesgurses hayirlisi olsun bakalim imom ve decavit kullaniyorum kan ilaci olarakta vegaferon
Gursesgurses gamzedeniztokak bende onlari kullaniyorum canim. Sabahlari kaşar ye. Öğün aralarinda bi bardak sütünü iç. 28 haftadan sonra daha hizli kilo alir. Saglikli zamaninda dogsunlar kilosu onemli degil.
BurcuuA gamzedeniztokak yarın 27 haftalık olcaz inşallah şuan kilosu nedir bilmiyorum 15.de gidicem kontrole 🧿👼
gamzedeniztokak fatmanurr13 bence patikli cok almayin belki bebek rahatsiz oldu patikliden bide yaz ayi diye sicaklar
Gursesgurses Sewo suan 24+3 deyim en son 600 dedi ama bilmiyorum canim ilerki haftalarda yakalar kilosunu. Herkezinki farkli oluyo. Alt sinir üst sınir olayi var ya
[silindi] gamzedeniztokak 24+4 haftalıgız en son 22 haftada gittigimde 600 gr ve ogluşum maşallah baya hareketli
Ayse_3065 gamzedeniztokak 25 haftalık bebişim🤗23 haftalıkken gittim 685 gr 25 cm di doktorum normal dedi.ama internetteki bilgilere göre boyu kısa gibi:( tabi bu internet insana kafayı yedirir o ayrı😂
AlininAysesii Sewo İyiyim canım çok şükür sen nasılsın, yatıyor musun hala? Oy maşallah iyi beslemişsin bebişi 😍 dikkat et ama daha fazla ilerlemesin zamanında gelsin tospikler ☺️
Sewo AlininAysesii yatıyorum canım. Zamanında gelsin tabi ama şimdide Allah korusun erken falan olur diye kilo alsin istiyorum 😀