gamzedeniztokak kizlaaarr haziran anneleri kac haftaliksiniz ne durumdasiniz bebişleriniz kac gram hadi sohbet edelim biraz maksat bilgi ve zaman gecsin diye😅😍🤷🏻♀️
2kizannesi- gamzedeniztokak 24 haftalık olduk bugün 🐣 400 gramı geçkin kilosu da, hayırlısıyla geçsin zaman inşallah 112 gün kaldı 🤗
Sewo gamzedeniztokak selammm😍 insallah zamaninda doğar bebegim 13 haziran. 25+5 iz 880 gramdı 25+1 de boyunu dr söylemedi bende sormadim anne babasının masallahi var boyda kısa olacağını düşünmüyorum 😀
Gursesgurses gamzedeniztokak kiloya takilma canim daha. Benim iki farkli ultrason cihazinda 3 gunde 100 gram oynadi. Bende 24 de 600 gram dedi. Ilerki haftalarda hizli kilo almaya baslar. Ultrason cihazlari milimle bile fark ediyo kiloda
gamzedeniztokak Sewo masallah canim benim ay boyle diyorsunuz ben tedirgin oluyorum bende sizden farkli tarihte degilim yani bugun 25. haftama girdim ama daha 550 gramiz
Mutlulukgeldi Sewo canm aynısıyız benimde 13 haziran gorunuyor ama ben hissimce kızım 3 8 veya 39 da gelir😁
Sewo Krispiim16 Pelinizm AlininAysesii Kızlar benim bebek sanki idrar torbasinin üzerinde zıplıyor tekmeleri tuvaletimi getiriyo sizdede oluyor mu
Sewo AlininAysesii nasılsın canım. Benimde doktor 1 hafta gelişimi önde dedi doğum erken olabilir Dedi. 7 haziran da olabilir Dedi.
AlininAysesii Sewo İyiyim canım çok şükür sen nasılsın, yatıyor musun hala? Oy maşallah iyi beslemişsin bebişi 😍 dikkat et ama daha fazla ilerlemesin zamanında gelsin tospikler ☺️
Gulgul0608 Benimde doğumum 19 Haziran . Geçen hafta perşembe gittiğimde 775 gramdı birazcık tontişizde 🙈
Sewo gamzedeniztokak canım doktorun normal dediyse normaldir. Bana gelişimi ilerde olduğu için kilosu bu kadar benimkinin sen bana bakma doktorun ne dediyse o takma kafaya. Bak kaşar peynir badem ceviz muz yedim benim gerideydi ileri çıktı
Sewo Mutlulukgeldi umarım zamaninda doğar canım yaa erken doğum riskim var diye full yatıyorumm. Insallah zamaninda doğar
Sewo gamzedeniztokak aynen canım malesef herkeste bir problem var.. ama dediklerimi yemeni tavsiye ederim benim 1 hafta gerideydi simdi 1 hafta ilerde