2kizannesi30 her gün günde 2 defa sıcak suya oturmanız lazım. Aşırı kaynar olmasın oturabileceğinix sıcaklıkda. 15-20 dk oturun. Günde 3 litreden aşağı su içmeyin. Her gün mutlaka çorba için sürekli kuru yemekler yemeyin. Zaten hamilelikte sürekli kabızlık oluyor birde beslenmede kötü olunca iyicene sorun oluyor. Kremi sürekli sürmeniz lazım poponuzun o kısmı nemli durmalı sabah kalktınız sürün tuvalete girmeden önce çıktıktan sonra gece uyumadan önce orda sürekli o kreminiz olsun. Eğer ağrıdan duramıyorsanız fitil kullanın. Bende 6 yıldır var ara ara geçiyor bazen geliyor bende hamile kalınca iyicene arttı. benim bi doktorum şurup vermişti çok zararsız bir şurup bebeklere bile içiriliyor. Her gün sabah kalktığınızda suyunuza biraz atıyorsunuz şurubu zaten tatsız renksiz birşey ismi DULCOSOFT mutlaka alın bağırsaklara çok iyi geliyor dışkıyı yumuşattığı için kabız olmuyorsunuz popon acımıyor.
- GÜNDE 3 LİTRE SU
-SIVI AĞIRLIKLI BESLENME
- KREM VE FİTİL SÜREKLİ KULLANIN
- DULCOSOFT ŞURUP KESİNLİKLE ALIN
- HER GÜN SICAK SUYA OTURMA YAPIN
Başka türlü nasıl geçer bilmiyorum benimkiside bazen çok kötü oluyor ölüyorum ağrısından bazen ama pek başka yapılcaı birşey yok. Kendi kadın doğum doktorunuza sorun ve genel cerrahiye gidin. Şuan doğuma yakınsınız size bir işlem yapıcaklarını pek sanmıyorum ama yinede doktora gözükün tabi