bbadee Eres26 aminn cümlemize inşallah. doktorum vermişti bir özelliği var mı bildiğimiz turnosol kağıdımı bilmiyorum
Minikkkk_0 cebeci bende geçen gün suyum geldi sandım sızıntı gibi gittim acile doğumhaneye yönlendirdiler ilk ped gibi birşey verdiler o sırada nst bağladılar sonra da su testi yaptılar negatif çıktı çok şükür tereddüt ediyorsanız sizde acile gidebilirsiniz
cebeci Minikkkk_0 ben de acile gitmiştim ama hiç o testlerden bile yapmayıp direkt geri gönderdiler 🙄 Allah tan sonradan birşey gelmedi
Hzlkya Eres26 canım bazen sızıntı şeklinde de olabiliyor illa şarıl şarıl gelmesine gerek yok en güzeli bunu doktoruna haber vermen büyük ihtimalle kontrole cagiricak seni ve bir test var şu olup olmadigini anlamak için yapılan mutlaka doktoruna yaz bildir
Hzlkya Eres26 iyi yapmışsınız devamlı kontrol önemli akintinizin rengi sariymis sanırım su şeffaf rengi yok ordan anlayabilirsiniz
Eres26 Hzlkya bu postu açtığımda gelen su gibiydi şeffaftı ama o da akıntı vs birseymis demek ki doktor suyu normal dedi çünkü
Hzlkya Eres26 takipte olman güzel canım en ufak şeyi doktoruna söylemekten hiç çekinme analık işte herşeyde panik oluyoruz ☺️